mandag 4. mars 2024

Vi har startet på mars

 Da er vi i gang med første vårmåned mars. Snøen har heldigvis sunket mye sammen, og vi er snart ferdige med all denne snømengden som har vært denne vinteren. Nå er balkong-kassen nesten helt tom for snø. Torsdag 22. februar så det slik ut fra balkongen og fra verandaen. Denne dagen var også litt skodde, men 3pluss, det hjalp til med smeltingen.

Fra balkongen


Fra verandaen


Men fredag 23. april var det en strålende himmel, og jeg tok bilde fra balkongen. Det har vært store variasjoner i været, og så mye snø som denne vinteren har jeg aldri sett før. 

Fine farger på ettermiddags-himmelen


En dag jeg var på vei hjem fra butikken, tok jeg snarveien, og der var en del snø enda på markene. Jeg måtte stoppe for å ta bilde av et lite par som sikkert ønsket at snøen snart var borte.

Statuen i snø-haugen

Da har vi startet på mars, og kalenderne ble bladet om til første vårmåned, mars. Dette året har jeg kun tre kalendere, og de bladet jeg om. 

Valper som skal bli førerhunder


Malt med pensel i munnen

Så landskapsbilde fra Norge


   Så får vi se hva resten av mars har å by på, og vi venter på våren. Søndag fikk jeg besøk, og da var jeg klar med lunsj. Nå håper jeg all snø må forsvinne, denne vinteren har hatt altfor mye snø.

Klar for lunsj

                  
                                                                             


    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar