tirsdag 26. mars 2024

Nye avisbilder

 Som nevnt før, synes jeg mange avisbilder kan være ganske morsomme.  Jeg har samlet noen som jeg tar med her. Overskriften er: Vaksinasjonsprogram for voksne. Hva venter Norge på? Videre stod: Det er slett ikke sikkert du er vaksinert. Ikke mot hundredagers-hosten, ikke mot difteri, ikke mot polio. og ikke mot stivkrampe. Ikke nå lenger

Tegningen ved teksten

Neste er egentlig et bilde som er tatt en dag i denne snøvinteren. Overskriften var: Lille bil, hvor er du? Videre stod. Her er gode tips om hvordan du tar vare på bilen når parkeringsplassen ser ut som en kule-løype.

Bildet

Overskrift: På evig hålkeføre. Videre stod: Alle disse statsrådene som kom og gikk, lite visste jeg at det var selve Støre-regjeringen. 

Slik ble tegningen

Det er veldig sunt å gå på jobb, var overskriften. Videre stod: Det er ikke så farlig å være litt overvektig eller ta en pils. Noe av det farligste man kan gjøre, er å være alene i verden.

Tegneren så det slik


Fakta biter ikke på konspirasjonsteoretikerne. Verdens helseorganisasjon (WHO) prøver å advare en verden som ikke vil høre. Konspirasjonsteoriene går ut på at WHO forsøker å skaffe seg makt til å stenge ned samfunnet og tvangs-vaksinere befolkningen. Noe de har tilbakevist flere ganger.

Tegningen


Et mareritt av et jubileum var overskriften. Videre stod: Facebook fyller 20 år i helgen. Grunder Mark Zuckerberg har brukt uken til å be om unnskyldning.

Tegneren så det slik


Neste overskrift var: Noen ganger er det nok best å slå opp. Det berømte kjærlighets-språket virker ikke. Videre stod at partnere som bruker samme kjærlighets-språk, har det ikke bedre enn dem som ikke gjør det.

Tegningen

Overskriften var: Fra naturverner til naturfjerner. Videre stod: Grovt sagt har Senterpartiet vært et pragmatisk  og maktsøkende parti som kan samarbeide med de fleste så lenge bøndene får mer penger.

Slik løste tegneren det


 Neste overskrift var: Macron med sin hær. I teksten stod: Først trodde han krigen ikke ville komme. Nå vil han selv ikke utelukke vestlige soldater på ukrainsk jord.

Tegningen

                                                

I neste overskrift stod: Nå kommer "et rush" med slanke-medisiner. Videre stod: Noen av dem bør komme på blå resept.

Tegningen ble slik


Neste overskrift lød: Kanskje er det ikke fattigdom som gjør ungdommer kriminelle. Videre stod: Det er lettere å snakke om trangboddhet enn moral.

Slik så tegneren det

   Neste overskrift var: Derfor har du fått mer i lønningsposen. Teksten sa videre at for noen av oss ble dyrtiden med ett litt lettere. Ganske fint og blodig urettferdig. Videre stod: Man skulle tro det var Jesus som hadde laget norsk boligpolitikk.

Tegningen

Til slutt tar jeg med tegningen der teksten er: Det er lov å være sur. Videre stod : Dessuten lønner det seg. Også for samfunnet.

Slik så tegneren det





 



 
 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar