lørdag 6. april 2013

Forsinket bursdagstreff, april 13

Vi var tre personer som møttes på Cafe/restaurant Skansen som er et bygg fra 1800-talet. Vi satte oss på uteserveringen som grenser til Akershus festning. Det var et strålende vær og mye folk ute.

På Skansen


Her er fint å sitte ute for solen står på til det er kveld. Siden en nylig hadde hatt bursdag, slo vi til med middag. Vi valgte helt forskjellige retter. Jeg spiste avkokt laks med tilbehør, og var overrasket over den gode maten. Det smakte nydelig, de to andre skrytte også av det de spiste. Jeg anbefaler Skansen.

Nydelig middag


Vi satt på Skansen og pratet, men bestemte oss for å avslutte inne på et sted og valgte Tre brødre som ligger svært sentralt i byen. Før lå her en hanskeforretning, og det ble et ramaskrik da de skulle bygge om til restaurant. Men de beholdt det historiske lokalet og det stod ferdig i 1896.

På tre brødre


Vi satt i andre etasje og slappet av en stund i fint Chesterfieldinteriør. Igjen hadde vi en koselig pratestund. Men jeg ville ta en tidlig kveld, og vi spaserte til nærmeste busstopp. Her skilte vi lag, og jeg var fornøyd med det koselige treffet på byen. Under ser vi den tredje av selskapet.

Rett før vi går fra Tre brødre


    

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar