Denne helga på tampen av april har vært aktiv. Fredag ettermiddag dro jeg inn til Oslo og møtte familie. Vi gikk først til uteserveringen på Peoples ved Sentrum Scene. Det var mye folk ute.

På Peoples

Været var fint, men noen truende skyer kom sigende, og vi bestemte oss for å spasere til Grilleriet i Folketeaterpassasjen. Det ligger ved Yongstorget. Siden vi kjente noen dråper fra skyene satte vi oss inn.
En hyggelig fredag ettermiddag. Da de andre startet fredagskvelden, ruslet jeg til bussen.

På Grilleriet

Lørdag ettermiddag ble jeg bedt med på fotballkamp på Ullevål stadion. Vi var tre fra familien som dro av sted. På den siden av stadion vi satt, var om lag fullsatt, men litt glissent på sida tvers over. Rett før kampen startet ble det noe tull på den sida, my røykutvikling, men ble fort stoppet.

Tull på andre sida

Så kom lagene inn på stadion. Vålerenga i blå og kvite drakter, Ålesund i oransje. Kampen ble blåst i gang.
Vålerenga virket mest giret på seier, Ålesund var ikke særlig inspirert denne lørdagen, de virket litt tamme.

Kampen er i gang

Første omgang endte med ett mål til Vålerenga. Det er kjekt å høre på fansen til Vålerenga, de sang til tider veldig fint. I pausen ble banen vatnet. Vasstrålene stod høgt i været. Mange av publikum kjøpte pølser i pausen, og kom gnafsende på det.

Vatning i pausen

Så startet andre omgang, og Ålesund kviknet litt, men det var Vålerenga som fikk et mål til, nå stod de med 2- 0. Men så fikk Ålesund et straffespark. Kampen endte 2- 1 til Vålerenga, og det var fortjent, for de spilte best gjennom hele kampen. Tangotrøyene ble slått, men de ligger høgt på tabellen så de tålte dette. Rekdal var i fyr og flamme, for de trengte sårt tre poeng. Jeg liker stemningen og spenningen på fotballkamper.
 Men i dag er det søndag, og da er det full avslapning.