mandag 22. april 2013

På søndagsbesøk, april 2013

Denne søndagen skulle vi på besøk til en god venn av familien som bor i Ski kommune. Egentlig skulle noen av oss også på fotballkamp og se den lokale fotballklubben Follo som skulle spille hjemmekamp mot Hødd. Men så ble desverre den kampen avlyst på grunn av baneforholdene. Men vi ble bedt om å komme som planlagt, og etter ca en halv times kjøretur var vi i Ski kommune. Først var det omvisning i huset, og da satt jeg en liten stund på gutterommet hos sønnen i huset og tittet litt på Ålesund som spilte kamp.

Ålesund spiller


Men spisebordet sto dekket til middag, og alle inntok plassene. Vi ble servert en nydelig god gryterett, to sorter ris, grønn salat, mais, tyttebærsylte, og rundstykker. Et herremåltid. Rundt bordet var vi 10 personer. Vertsparet, deres to barn, og vi var fire voksne og to barn på besøk.

Spisebordet var klart


Det var fint vær med sol, men litt kjølig vind. Men vi var ute på terrassen og så på omgivelsene og hagen. De hadde det fint her i Ski.

Ute på terrassen


Så ble det kaffe, og vi inntok våre plasser igjen. Nå ble det servert to sorter is med tilbehør, samt en herlig gullerotkake. Praten gikk rundt bordet, alle så ut for å kose seg.

 Ved kaffebordet


Etter kaffen flyttet vi oss til salongen, og praten gikk om ymse tema. Men da tiden viste at kvelden nærmet seg, takket vi vertsfolket for en hyggelig søndag ettermiddag. Vi kjørte hjem i det mørket nærmet seg. Som nevnt var det fint vær, og da det ble mørkt, gikk jeg ut på balkongen for å se på den fine kvelden og månen som så ut for å vekse og legge på seg. En kjekk søndag.

Fin kveld

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar