torsdag 18. april 2013

Starten på uke 16, 2013

Da er vi godt i gang med uke 16. Tirsdag ut på ettermiddag spaserte jeg bort til et par jenter som var alene hjemme for foreldrene var opptatt med ting angående jobb. Fiskesuppe stod på menyen så jeg ordnet med det til middag. Den yngste startet på lekser og vi snakket om Det store smellet i naturfag, om universet. Da faren i huset kom fra seinvakt, ble jeg kjørt hjem.

Lekser må til


Onsdag hadde tåka lettet, den hadde ligget i ro i tre dager. Denne morgenen var det lettskyet, men sola var innen rekkevidde. Jeg ble i så godt humør at fotoapparatet ble tatt med ut på balkongen, for nå måtte utsikta foreviges.

Nå så en utsikta


Etter lunsj gikk jeg tur for å se om våren var på vei. På et jorde så det ut som bonden hadde ordnet med en av åkrene sine. I bakgrunnen på bildet ser vi at skibakken fortsatt er dekt av snø. På hjemvei kom en gjeng syklister og halset forbi, og det i slik ei fart at bilde var umulig å ta. Syklister i flokk er et godt vårtegn.

Åkeren så nyfiksa ut


I dag har jeg hatt besøk av åttendeklassingen i familien. Hun hadde slitt seg på skolen første to timene fordi de hadde en prøve, men var forkjølet så hun kom først hit en stund rundt lunsjtid. Hun gjorde norsklekse, de hadde om lyrikk, og vi diskuterte det. Jeg viste henne en flott bok med dikt som jeg en gang fikk med kolle- gene mine på YHU. Hun fikk noen tips også. Kjekt med besøk.

Åttendeklassingen


Gleder meg til søndag, for da blir det litt av en ettermiddag. Det blir blogget om på mandag.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar