mandag 8. april 2013

På søndagskaffe, 7. april- 13

I går var det søndag og et like strålende vær som det har vært siste ukene. Klokka 16.00 skulle vi møte til søndagskaffe. Alle møtte presis, og utenfor huset i solveggen stod krokusene og pyntet opp. Krokus er slekt i sverdliljefamilien og der er om lag 80 arter. De fleste blomstrer tidlig om våren slik som disse blå, fine her.

Krokus



Kaffebordet stod ferdig dekket, og kaffen var klar. Vi satte oss ved bordet og tok et overblikk over kakene. Her var både vafler, skoleboller og ei stor, fin gulrotkake. Alt smakte godt og fikk et bra innhogg, alt mens drøsen gikk rundt bordet.

Kaffebordet



De to ungdommene i huset var hjemme, men i dag skulle lillegutt reise, og i morgen storesøster. Begge skulle tilbake til sine sudiesteder. Nå fikk vi pratet sammen rundt søndagskaffen. Bildet av de to studentene ble tatt i 1995.

Lillebror og storesøster


Tida går fort i godt lag, og vi måtte tenke på å dra. Men først en runde ut på verandaen og nyte det flotte været. Fin utsikt over Kolsås. Nå skulle vi altså hjem, personlig skulle jeg se fotballkampen på tv mellom Rosenborg og Sogndal. Men kjekt å være på søndagskaffe.

Utsikt fra verandaen

   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar