mandag 2. september 2013

September 2013 har starta

Lørdag som var siste dagen i august var jeg på besøk på Kolsås. Det var for å hilse på gjester fra familien som kom dit og skulle overnatte. De hadde også med seg Aira.

Fin hund

 Middagen var klar, og bordet dekket da de kom. Nå var det var bare å sette seg og spise. Det ble servert deilig viltgryte og alt tilbehør. Etterpå prat rundt bordet.

Ved bordet

Seinere ble det også servert kaffe og nydelig ostekake, og praten fortsatte rundt kaffebordet. I morgen skulle gjestene videre på hjemvei.

God kake

I går startet altså september. Jeg bestemte meg for å ta en ettermiddagstur til Sandvika for å se på livet. I helga har der nemlig vært Sandvika- dagene. Det første jeg så var masse boder.

Boder overalt

Masse folk, og her kunne en få kjøpt mange forskjellige ting, fra mat til klær, et rikt utvalg Til og med parykker hvis en ville ha en forandring.

Parykker til salgs

Bodene stod langs hele hovedgaten i Sandvika og videre i svingen mot Rådhuset, og der det var mulig å sette opp en bod.

Smykker til salgs

De fleste steder var pyntet med ballonger og girlander. Mange konkurranser og andre ting ble arrangert. Jeg stilte meg på brua som går over til andre sida der Storsenteret er. Nå var det semifinaler for ungdom i kajakkpadling. Den fremste til høgre på bildet under vant sitt løp.

Kajakkpadling

Da jeg hadde ruslet rundt der en stund, spaserte jeg blant bodene og videre mot bussterminalen. Etter alt folket som var møtt opp, må det ha vært en suksess for arrangørene. Mye skjedde på den kulturelle sida også med konserter og opptredener ellers på kulturhuset. Men nå dro jeg fra Sandvika.

Boder hvor en snudde seg


  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar