søndag 27. oktober 2013

Grå søndag, oktober 2013

Først må jeg nevne i går på lørdag, for da var jeg inn til Oslo for å se hybelleiligheten til et av mine barnebarn. Hun er nå en ung dame som er flyttet i eget krypinn nær Oslo sentrum.

Greit å bo her

Moren hennes hadde med hjemmebakt kake, og jeg som er god venn med bakerne, kjøpte med litt. Så ble det kaffeselskap og flere gjester kom. Det ble en koselig lørdag ettermiddag.

På visitt

 I dag er det søndag og grått vær, men jeg gikk en liten trimtur likevel. Det var ikke så stygt vær som det virket når en så ut vinduene, men mildt og opplett. På turen måtte jeg stoppe opp for å studere hvor langt de er kommet med utvidingen av KI- senteret. Det blir ikke ferdig til jul, men en gang til neste år.   

Byggeplass

Ting tar tid

Vi kan ikke klage på været med den flotte sommeren, og for det meste fin høst så langt. Men som nevnt er det i dag grått, litt skodde i høgdene, men mildt.

Grått mot Kolsåstoppen

Men så blir det tv. Først i ettermiddag handballkamp, så fotballkamp. I kveld blir det: Der ingen skulle tru..... Til slutt blir det ikke minst: Downton Abbey. Det blir en kjempekveld.

Premiere i kveld!

 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar