torsdag 19. desember 2013

Tre dager før lille julaften 2013

Nå tenker jeg det er forberedelser rundt om i mange hjem. Noen venter julegjester, andre reiser på besøk, og noen rett og slett stikker av sted fra hele julefeiringa. Personlig tar jeg med alt som byr seg. Tirsdag var jeg en av gjestene i et selskap i julens tegn i Oslo. Bordet stod ferdig dekket da vi kom.

Bordet er klart

Vi spiste god middag, og senere vanket det desserter og god frukt. Vekta må en bare putte til side til langt etter jul.

Muntert ved bordet


Den lille handlevogna som kom på bordet var morsom, men den egner seg ikke for julehandel.

Handlevogna

Vi var flere ganger ut på altanen for å se på utsikten, for den er flott. Leiligheten var fint pyntet til julehelga, og det var det ute på altanen også. En blid nisse stod der også. Det ble en skikkelig koselig kveld.

God utsikt

Julenissen til høgre

I går var jeg i Sandvika, nå var det avsluttende dag med tannlegen. Heldigvis! Da spaserte jeg en rute jeg ikke har gjort før, og kom da forbi et sted der de tenkte nytt. For jeg har aldri før sett trær som i jula er pyntet med nisseluer.

Julepynt

Jeg stakk også innom Storsenteret for å kjøpe en julegave. Da måtte jeg stoppe opp for å hilse på paret som stod og tok seg ut. Men sjarmerende var begge to. Særlig hodepynten.

Stilig par

I dag har stua stått i fokus. Nå er der klart, bare sette seg ned og nyte julehelga, men jeg skal bare innom i ny og ne, for jeg skal feire en del av jula på Kolsås.  

Stua klar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar