fredag 13. juni 2014

Andre sommeruke, juni 14

Da er vi på tampen av andre sommeruke, og her i området har vært et fantastisk vær. Andre pinsedag kom de som kunne av familien og spiste middag. Kaffen tok vi på balkongen i det nydelige været.

Kaffe på balkongen

 Det ble litt for mye sol, noen søkte ly i stua. Det ble en hyggelig andre pinsedag. Da de gikk, fulgte jeg med fra verandaen som er rett over inngangspartiet.

Avslapning i skyggen

Fra verandaen

Da det nærmet seg solnedgang satt jeg på verandaen og bivånet den, for der kommer sola om morgenen og på den siden går den ned.

Solnedgang

Så var pinsen over. Tirsdag på trimturen ble det nesten for varmt i sola. Sommerfuglene flagret forbi, og et sted så jeg en svær busk med nyperoser i full blomst.

Nyperose

Onsdag var like flott vær. Da kvelden kom, var temperaturen fortsatt høy. Solnedgangen farget skyene. Senere kom månen opp, nesten fullvokst. I kveld er det fullmåne. Bildet av månen er tatt litt før kl. 22.00, og måleren viste fortsatt 20 pluss.

Skyer ved solnedgang

 Månen tar over

 
I går på torsdag har alle sikkert fått med seg at VM i fotball åpnet i Brasil. En flott forestilling der første tema var naturen, det neste var musikk og dans, så om fotball. Jeg så åpningskampen mellom Brasil og Kroatia, der vant Brasil 3- 1. Brasil skåret alle mål, selvmålet gikk selvsagt til Kroatia.

VM i Brasil åpnet

Flott forestilling

Det blir samba i en måned

Da reiser jeg på tur en uke, den skal jeg fortelle om, men neste blogg kommer tirsdag 24. juni.

  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar