fredag 11. juli 2014

Minner fra Seatle, del 2

Familien i Seattle var flinke til å ta seg av oss. De hadde også lagt opp program før vi kom, så de som kunne tok oss med dit vi ville. De unge var flinke til å ta med de to guttene på ting de likte. En dag kom Dina for å kjøre oss til sentrum av Ballard, der skulle vi gjestene rusle rundt.

Dina klar som sjåfør

Noen ganger laget vi damene fra Norge middag til Andreas. Ha satte pris på norsk mat. Vi laget for eksempel lapskaus en dag, og en dag en stor panne med potetball. Marit var hovedkokke, jeg hjalp til. Det kom to gjester til ballemiddag. Robert, bror til William kom, og Margaret datter til Andreas. Hun sitter med ryggen til på bildet under. Robert sitter sammen med bestefaren Andreas ved enden av bordet.  

Potetball til middag

En dag kom Donald og sønnen Todd for å hilse på oss. Donald er sønn til Andreas, Todd er barnebarnet til Andreas. På bildet under ser vi bakerst Andreas, til venstre Donald, så Todd, og Marit til høgre.

Besøk

Også datteren til Donald, Teresa med familie kom en dag innom på besøk. Hun blir da barrnebarnet til Andreas. På bildet under ser vi til venstre mannen hennes som nå dessverre er gått bort. Videre ser vi Teresa, så døtrene. Den yngste Sarah, den gang 7 år, og Crystal 13 år. De to jentene er oldebarna til Andreas.

Teresa med familie

 En dag ba de oss ut på middag. Vi skulle spise på den indianske restauranten Ivars Salmon House. Bill hentet oss, og vi samlet oss ved restauranten. Jeg spiste naturligvis laks som smakte godt.  Restauranten hadde en spesiell innredning som vi synes var festlig. Vi hadde noen hyggelige timer sammen.

Utenfor restauranten

Festlig restaurant

John, eldste sønnen til Andreas, bodde i gåavstand fra Andreas. En dag ruslet vi damene bort til dem. Jon ble med foreldrene til Amerika, men den dagen de skulle reise stakk han av to ganger, men ble funnet begge gangene og ble med til Seattle. John hadde ikke lyst å reise fra bestemoren sin. Nå var det bare John og konen Leona som bodde i huset, de to barna Eric og Andrea hadde for lengst flyttet ut.

I hagen til John

Datteren til John, Andrea, tok oss med ut til middag en dag på en japansk restaurant. Det ble en god fiskemiddag. En del av den ble tilberedt ved bordet, spennende å se på. Andrea hadde tre barn, en gutt og to piker. På bildet av dem ser vi til venstre den eldste av søstrene, Kathryn. I midten er eldstemann av søsknene, Andrew. Så den yngste, Amanda.

På restaurant med Andrea.

     Barna til Andrea, oldebarn til Andreas

Vi besøkte Eric sønnen til John og barnebarn til Andreas. Han hadde et romslig hus, og vi drakk kaffe hos dem. Hans kone het Diane, og de hadde to døtre. En av dem så ut for å like hester, for hun hadde en stor samling på rommet sitt. Eric var også så snill at han en dag kjørte oss den lange veien til min familie som bodde i en annen by. 

Eric med familie

Hjemme i huset deres ser vi de tos søstrene på bildet under. Vi er på den yngste sitt rom, hun med alle hestene. Til venstre Eiren, til høgre Erica. De er oldebarn til Andreas.

Eiren og Erica

Margaret, datter til Andreas, satte av en hel dag og kjørte oss til Canada. Det tok to timer til grensen, derfra ca. en halv time til Vancouver. Først besøkte vi en park på en høyde ved byen. En flott park.
På bildet under ser vi Margaret til høgre.


I Canada 

Fin park

Etter besøket i parken, kjørte Margaret oss inn til byen der vi ruslet rundt og så oss rundt. Til slutt kjørte vi til et grøntområde utenfor byen der vi hadde fin utsikt inn til Vancouver. Det ble en flott dag i Canada.

Utsikt inn til Vancouver


Siste del om besøket i Seattle kommer i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar