onsdag 16. juli 2014

Noen fine dager, juli- 14

Vi har hatt en lang periode med fantastisk sommervær. Noen skurer i ny og ne, men for det meste varmt og fint. Om kveldene har ofte vært over 20 grader, noen ganger kan en kalle det tropenetter. Skurene som kom iblant var bra for naturen.

Flotte kvelder

Solnedgangen har farget himmelen rød, nesten som om en maler har vært i sving. En kveld jeg satt på balkongen og så på den flotte himmelen, lurte jeg på hvordan det så ut fra kjøkkensiden, gikk dit, satte meg på verandaen og så på det fine mønsteret.

Fin himmel

 Lørdag var jeg som fortalt på spasertur på Sagene, og da passet det fint etterpå å gå på besøk og ta en pause på stuebalkongen, før jeg skulle ta bussen tilbake.

Avslapning

Søndag var jeg til søndagskaffe hos familie. Da traff jeg studenten som hadde startet ferien, nå er han ferdig med to år av studiene, men har en del år igjen. Sommeren skulle også brukes til sommerjobb.

Møtte studenten

 Gode saker

 
I går var jeg på en rask tur ut på ettermiddagen, og stakk innom til de av familien som bor nærmest. Men der var kun en person hjemme, de andre var ute og moret seg. Da jeg skulle gå inn, måtte jeg bare stoppe og se på et tre fullt av fristende bær.

Bugnende frukttre

 Etterpå inspiserte jeg blomstene i balkongkassen. De så ut som de trivdes, det var kun å plukke vekk noen visne blomsterkroner.

På ene siden

  På andre siden

 I går var også en strålende kveld. Men nå måtte jeg gjøre ferdig siste del av pakkingen, for jeg drar på en ukes tur. Da blir her stille på bloggen, men kommer innom en dag før jeg haster videre.

Fin kveld i går også


  Kommer innom bloggen og hilser på om en uke, fredag 25. juli, for en liten oppdatering. Ha det bra så lenge.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar