lørdag 12. juli 2014

Minner fra Seattle, del 3

Vi fikk bli med på feiringen av Independence day i USA. De feirer at de fikk underskrevet
erklæringen om uavhengighet fra Storbritannia. Det skjedde 4. juli 1776. Vi var buden til Margaret som kom og hentet oss hjem til seg og familien. Det regnet denne dagen, men fikk sett opptoget. På bildet under ser vi Margaret til venstre sammen med mannen, Hugh.

Vi venter på opptoget

Fra Opptoget

Colleen, datteren til Margaret og søster til Dina, hadde sommerjobb, så hun måtte gå før grillingen startet. Men vi fikk snakket med henne før hun dro.

Colleen

Siden det regnet ble det grillet på verandaen, men vi spiste inne. Det ble en hyggelig feiring som ble avsluttet inne i byen der vi så på det flotte fyrverkeriet.

Sammen med Margaret 4. juli

En dag holdt John og Leona selskap og flere fra familien kom. Det ble servert masse god mat.

Leona og Jon

Fran, enken etter Paul, kjørte oss en dag til Olympia som er hovedstad i staten Washington Der så vi blant annet Rådhuset. En annen dag kjørte hun oss damene til et shoppingsenter, mens guttene var på kino. Etterpå dro vi på hesteveddeløp der jeg satset på en hest som løp rett i mål, og jeg vant noen dollar. På bildet under er det pause på kafe. Fran sitter ved bordenden.

 Rådhuset i Olympia

 Sammen med Fran

Margaret og Dina kjørte oss til stedet der den skumle, men kjente tv- serien Twin Peaks ble spilt inn. Den lille byen heter Snoqualimie Falls. Jeg husker alle de skumle typene som var med i den serien.
En spennende tur.

Tvillingfossene var flotte

 En pause i omvisningen. På bildet ser vi Margaret og Dina til høgre. Dessverre er Margaret gått bort.

Pause på kafe

 Andrea bød alle hjem til seg på kaffe en dag. Der ble mye godt servert. Mange gjester kom, det var kjekt å få hilse på alle sammen igjen. På bildet under sitter Andreas sammen med to barnebarn. Det er barna til John. Til venstre Eric, til høyre vertinnen Andrea.

Vertinne og gjester

  På bildet under har noen av damene samlet seg på kjøkkenet til en prat. Til venstre har vi Leona, konen til John. i midten Kathy gift med William, til høgre står Diane, gift med Eric.

En prat på kjøkkenet


Her ser vi Andreas sammen med datteren Margaret til høgre på bildet under, i midten sitter svigerdatteren hans Fran med sitt barnebarn Jackson, sønn til William og Kathy.

Noen av gjestene

 I dette selskapet er også bildet under tatt. Til høgre sitter Colleen, i midten ser vi Robert, og til venstre sitter John.

Flere gjester

 Nå gikk oppholdet vårt i Seattle mot slutten, og kvelden før vi skulle reise, holdt Fran avskjedsselskap hjemme hos seg. Vi var mange gjester, og hun hadde dekket et fint festbord,
maten smakte utmerket.

Fran ved festbordet


Utsikten fra Fran sitt hus var flott, vi var heldige og fikk med solnedgangen. En meget hyggelig kveld.

Solnedgangen

Så kom avreisedagen og vi tok avskjed med Andreas som hadde huset oss i tre uker. Andrea og barna var hos ham da vi tok plass i bilene og dro til flyplassen.

Avskjed

Det var flere som fulgte oss til flyplassen og så oss vel av sted. Fremst på bildet under ser vi Colleen, så Margaret. Ved bordenden har vi Leona, og John som også dessverre er gått bort.

På flyplassen

Oppholdet i Seattle er uforglemmelig. Jeg er glad for alle jeg fikk møte. Alle der borte gjorde alt for at vi skulle trives. Alle av dem fortjener en blomst, og her er en fra meg. Takk for et fantastisk opphold. Flere er dessverre gått bort, men slik er livet.

Alle fortjener en blomst

    



   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar