søndag 26. januar 2020

På slutten av andre vintermåned, 26. januar

Siste uken har været vært fint, det har for det meste vært sol, og himmelen kan være flott både morgen og kveld. Det første bildet er tatt ved morgengry torsdag fra balkongen. Der har jeg utsikt til  Kolsstoppen. Det andre bildet er også tatt fra balkongen, men torsdag kveld.

Morgengry torsdag
Torsdag kveld

 Fredag ble det selskap. Det er flere i familien som har bursdager i januar og februar. Denne kvelden skulle vi feire den andre som hadde bursdag i januar. Det ble middag med nydelig Lasagne og salat.

Fra middagsbordet
Bursdagsbarnet
Søskenbarn og gjest

Senere på kvelden ble det kaffe og herlig dajm iskake. Lille prinsesse Aurora var også til stede først på kvelden, i en fin kjole med blomstermønster og små gullsko, feiret hun onkelen, men fotoforbud.

Nydelig kake

I går på lørdag ettermiddag, tok jeg bilde mot ettermiddagshimmelen. Det er lenge siden den var så gulaktig når solnedgangen nærmer seg, vanligvis er den mye mer rød og dramatisk.

Himmel med gulskjær

Jeg har fulgt med på det norske herrelandslaget i håndball. De vant alle kamper bortsett fra at de tapte mot Kroatia med ett mål. De spilte bronsefinalen i går mot Slovenia, og vant med 28- 20. Dette er første gang herrelandslaget tok medalje i et mesterskap, dermed ble bronsemedaljen i EM 2020 en historisk medalje.

Banens beste var
norske Jøndal
Lykkelige gutter,
Gratulerer
Norge vinner av bronsen, 
en historisk medalje
 







 
   





 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar