tirsdag 14. januar 2020

Vi er igang med nytt år, januar 2020,

Vi er snart ferdig med halvparten av januar. Jeg ser at i nabolaget er fortsatt hus som er prydet med julelys. Men hverdagen er i gang. Først en liten værmelding. Vi har hatt mye fint vær, men iblant kommer skodden sigende, det er helst på formiddag. Andre dager klar og fin himmel. Fredag 11. 1 var fullmåne, men dekt av litt skyer. Bildet er tatt fra verandaen.

Utsikt fra verandaen
mandag 6. januar
 Onsdag 8. januar
utsikt fra balkongen
Fullmåne med 
litt skyer

Nå er EM i håndball for menn i gang, jeg har fulgt med kampene til våre norske gutter. Mesterska- pet arrangeres i flere land. Østerrike, Sverige og Norge, her i landet blir kampene spilt i Trondheim. Første kampen spilte Norge mot Bosnia, og vant 32- 26. Norge spilte godt, særlig var Sander Sagosen knallgod og smelte inn 10 mål.

Kampen i gang
Kampens beste spiller,
Sagosen

Søndag fikk jeg besøk, men det var bestemt, det ble mer det som på fint heter arbeidslunsj. De hadde med lille prinsessen, men nå er det bestemt at ingen skal legge ut bilder av henne på data. Det er en avgjørelse som jeg er enig i.

Arbeidslunsj

Søndags kveld spilte de norske håndballguttene kamp mot et av verdens beste lag de siste årene, Frankrike. Våre gutter vant 28- 26, de slo Frankrike ut av EM. Det norske laget spilte meget godt, og har nå 4 poeng. Uansett hvordan det går til slutt, har laget gjort en formidabel innsats.

Publikum i Trondheim
jubler
Og laget vårt jubler
  
Poengene er:

Mandag var jeg en tur i Sandvika, og så da at den gangbrua over elven jeg vanligvis bruker, var åpnet igjen etter å ha vært stengt grunnet arbeid i området ved elva. Da så jeg den store figuren de har satt opp ved elven. En glitrende sølvfarget fugl med utslåtte venger.

Fuglen

De nye kalenderne for nytt år, henger på plass. Jeg har de samme typene som jeg bruker å ha, men nå med andre bilder for 2020. Så får vi se hva som skjer etter hvert. På kalenderen med bilder fra handikappede, er bildet for januar malt med munnen.

Ikke til å tro
Skal bli førerhunder
for blinde

Kalenderen fra Herøy Sogelag starter med et bilde tatt for mange år siden på Myklebust i Ytre Herøy. Det er en gjeng venninner ute på spasertur en søndag. Hun som står som nr. to fra høgre på bildet, er mitt søskenbarn Åse.

En tid var


   
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar