fredag 18. september 2020

Halvveis i september 2020

 Nå er vi over halvveis i september. Den niende måneden i året startet med flott vær. Jeg startet måneden med en busstur med Bergen som mål. Turen har jeg nettopp fortalt om, så  jeg bare nevner den. Som jeg fortalte var hovedmålene med turen å bli med Flåmsbanen, samt besøke Edvards Griegs hjem i Bergen, Troldhaugen. Vi kjørte også et stykke av Kongsveien som var en overraskelse.

Kvelden før jeg reiste



Flåmsbanen 

Utsikt
Besøk på Troldhaugen

Bryggen i Bergen

Fra Kongsveien

Jeg kom hjem på søndag 6. september om kvelden, og været var like fint som da jeg dro. Jeg må nevne vårt unge herrelag i fotball. De tapte kampen mot Østerrike 2- 1, men vant overlegent mot Nord- Irland med 5-2 , men sterke lag venter.

Jeg kom tilbake til
fint vær
De vant 5-1

Søndagen etter hadde jeg to unge damer på søndagslunsj. I går var jeg i bursdagsselskap hos Dina som fylte 19 år. Det er ikke til å tro, tiden flyr, og jeg kom på en liten historie. Da morfaren hennes levde, skulle han ned til dem å male noe i huset. Da han kom, løp Dina og hentet malebok og kriter, hun trodde han kom for å male sammen med henne. Nå er hun en ung dame. Flagget vaiet da jeg kom.

Lunsjbordet
Flagget vaiet

Det ble gavedryss

Senere ble det middag med god gryte og tilbehør, senere kaker, kaffe og prat rundt bordet. Jeg måtte smile da Dina kom til bordet og hadde med Tom Cruise i armkroken. Det ble en hyggelig kveld med Dinas bursdagsfest. 

Dina
Bordet klart
Kaffe og kaker
Dina med tom cruise i
armkroken






 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar