tirsdag 1. september 2020

Vi har startet på september 2020

I dag starter vi på første høstmåned, kalenderne er bladd om og på plass. Kalenderne med hundene har et festlig bilde med to hvite valper. Den andre med bildet av hestene, er et fint bilde, men for meg helt uforståelig at noen kan male så flott med en pensel de holder i munnen.

Valpene
Hestene

Også i august var det litt skiftende vær, både med innslag av skodde, og med torden. Men jeg synes at for det meste har været vært fint.

Skodde

Fin sommerkveld,
kun litt skyer

Siste sommermåned ble også ganske aktiv. En søndag ble det en fin tur langs Akerselva. Flere ganger grillet vi på Kolsås. Fint vær hver gang. En gang jeg var på besøk der var også lille prinsesse A til stede. Hun kunne både løpe og danse.

Ved Akerselva
Joni bader
Grillet på Kolsås
Kos ved bordet

Solnedgang
Prinsesse A danser

En dag hadde jeg besøk av familie, da var det skalldyr på menyen. Været var flott. Flere fine kvelder, og blomstene trivdes i balkongkassen.

Et par av gjestene

Fine kvelder
Blomstene trivdes

En dag hadde jeg en enkel middag midt i uken, særlig var det myntet på et par unge damer som snart skal forlate redet. Når, er koronaen som bestemmer. På bildet under er gjestene på vei hjem. Bildene er tatt fra verandaen.

Gjester drar

En i full driv

Så ble det avslutning på grillsesongen lørdag kveld som var 30. august, hos familien som ikke bor så langt herfra. Vi hadde vært hos dem også før denne sommeren og grillet, nå skulle sesongen avsluttes. Grillet ute, men spiste inne. Været var fint, men det var kjøligere om kvelden.

Det grilles

Fra bordet
 

Da var grillsesongen over, og sommeren er på hell, kveldene er kjøligere, men mange fine kvelder fortsatt. Jeg vil avslutte med en kar fra Sunnmøre som ikke ligger på latsiden. Mens vi har proppet i oss grillmat, har han løpt i flere løp og har sterke tider. Karsten Warholm leverte et fantastisk løp på 400 meter hekk med tiden 46,87, søndag 23. august i Stockholm. Det er tidenes beste resultat på 400 meter hekk. Denne storløperen er fra Ulsteinvik. Vi sunnmøringer har ekstra grunn til å være stolte. Heia Karsten!

Fine kvelder fortsatt

Løpsgeniet sunnmøringen
Karsten Warholm

Nå skal jeg på en liten Norgestur, neste blogg
kommer tirsdag 8. september.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar