søndag 3. januar 2021

Vi har startet på et nytt år, 2021

 Først litt om slutten på 2020. Søndag 27. desember var det et ufyselig vær. Det regnet grassat. Men mandag ble det bedre, og da kom det snø.

Masse regn


Mandag snø


Mandag var flere av oss i selskap i nærheten her. Bordet stod fint dekket da vi kom. Juletreet pyntet fint opp i stuen.

Bordet fint dekket, men

god avstand


 Fint juletre


Middagen ble servert, menyen var først thaisuppe, så kalkun med tilbehør som ris, grønnsaker, waldorfsalat, grønn salat, pluss saus. Nydelig mat.

Forretten, thaisuppe


  Kalkun hovedrett


 
Pablo midt iblant


Til dessert ble servert vannbakkels med to sorter fyll, på ett fat var fylt med vaniljekrem, på det andre med fløtekrem. Begge typene hadde på toppen sjokoladeglasur. 

Herlig dessert

Så ble det quiz som Hedda tok på mobilen og kom med forskjellige kategorier. Ut på kvelden kom et velfylt fat med forskjellige type oster. På bildet David, kompisen til Hedda. Det ble et hyggelig juleselskap. 

Til slutt oster

Så kom nyttårsaften og siste dagen i 2020. Denne kvelden var de unge opptatt på forskjellige steder, så vi var kun noen få som feiret sammen på Kolsås. Men en god middag ble det. Det ble servert kalkunfilet, ovnsbakte poteter, grønnsaker og saus. Til dessert ble servert sjokolademousse pyntet med mokkabønner. Igjen en god middag.

Jule- og nyttårspynt

Middagen klar

God dessert

Til slutt oster, kjeks og druer. Men nå nærmet klokken seg 24,00, vi ventet på det nye året. Folk hadde hadde skutt opp raketter lenge før, men nå ble det også flere flotte raketter skutt opp. Det ble en fin nyttårsaften. Men jeg tenkte på det fæle raset, tragedien i Gjerdrum der flere personer var savnet. Derfor gikk vi i Norge inn i 2021 med sorg over de som er savnet, og som vi nå vet at tre er funnet omkommet. Vi sender en tanke til de som er rammet og savner sine.

Utvalg av oster, kjeks,
druer, og annet godt

   Så er klokken 24.00, nå
ble det champagne
Fine raketter
Det er 2021
Godt Nyttår





  



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar