søndag 23. mai 2021

Lørdag ble det to besøk. 23. 5- 21

Først et bilde fra fredag kveld som ble tatt kl. 21. 30. Lørdag ble det først kaffebesøk, der en liten prinsesse fikk størst oppmerksomhet. Nå er hun begynt å prate mer, kan fargene, og kan si navnene på dyrene i mange av bøkene hun har. Innen dans er hun så og si en proff. 

Lys og fin fredagskveld


  På kaffe besøk


 Lille prinsessen og pappaen


Vi fikk se rommet hennes, hun viste oss stolt garderoben sin, og da vi gikk, var hun med ut og vinket. Da passerte vi der hun hadde parkert sparkesykkelen. Et koselig besøk.

Fra toppen av garderobeskapet


Sparkesykkelen parkert

Om kvelden ble det ny utfart, da møtte noen av oss på Kolsås, der skulle vi om kvelden se Melodi Grand Prix  som skulle overføres i TV fra Rotterdam i Nederland. Men først en runde for å se der fruen i huset har atelieret sitt. Der var malerier under arbeid, men et par tre var ferdige. De var fine. Oppe i stuen var også kommet en frisk farge, men da med en større malerkost. Middagsbordet stod klart dekket. På kjøkkenbenken stod litt som ble høstet av til å sette en spiss på maten.. 

Fine malerier

Stuen fått oppfrisking

På kjøkkenbenken

Spisebordet klart

Været var fortsatt fint, jeg gikk ut på verandaen og kikket opp på Kolsåstoppen, over lyste den blå himmelen. Så var middagen klar, det ble servert svinefilet på en seng av mange typer rotgrønnsaker. Det smakte nydelig. 

Ser opp til Kolsåstoppen

Middagen klar, her har vi
Henrik

Maten smakte nydelig

Klokken 21.00 startet overføringen av MGP, jeg som var mest interessert, satte meg i sofaen ved TV, klar å se og høre. Jeg forstår ikke helt hvorfor landene skal ha fagjury, for dette gjelder hvilken låt som faller det vanlige publikum i smak. Italia vant, merkelig nok, stikk i strid med fagfolket. Norges låt kom litt oppover på listen når publikum hadde talt. Nå koset vi oss med ost og kjeks. Før vinneren ble kåret, talte de ned med blåkledte dansere, jeg tok bilde da de viste 3 sekunder før alt skulle avgjøres. Litt etter alt var klart, kjørte Stephen fram bilen, det var på tide å dra hjem.

Norges bidrag kom ikke i øverste pulje, 
men heller ikke i laveste

 Ost og kjeks

Danserne teller ned. Gratulerer
Italia, men var ikke min favoritt


 


 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar