torsdag 6. mai 2021

På Afternoon tea, rundt om i verden, mai 2021

Jeg liker å gå til After Noon Tea, jeg har også vært på Bristol i Oslo og drukket After Noon Tea, men her skal jeg ta jeg med fra utlandet

Også på Bristol i Oslo


 Først starter jeg med Manchester der noen av oss var på juleshopping i 2012. Vi var også på et fint kjøpesenter der de hadde en kafé høyt oppe i etasjene, og der var god utsikt. Der ble det After Noon Tea  og lekre kaker.  

I et julepyntet Manchester

Fin utsikt

Gode kaker

Så ut på byen

Tidligere på året i 2012 var noen av oss en tur i Dubai. Der ble det mye å se, blant annet var vi på Ørkensafari. Men her er temaet After Noon Tea, og det det var vi til på Seilet, det fine hotellet med mange stjerner blir kalt Seilet. Det ble en opplevelse, inne var flott innredning, og vi drakk vår te til dempet harpemusikk.

Først en tur på stranda, 
Seilet i bakgrunnen
På ørkensafari


Utsikt før vi går inn 
på Seilet

Fra resepsjonen

Ved te- bordet
Det ble mye godt

Så ut på byen igjen

I 2013 ble det noen dager i Singapore, vi skulle feire et jubileum. Det ble After Noon Tea på hotellet vi bodde, vi hadde god utsikt. Men jeg ble litt betuttet da det var buffé med kaker, det hadde jeg ikke sett før. men det ble mye godt å forsyne seg av til teen.

Fin utsikt
Mye godt
Mange typer kaker

Om kvelden ble det ut på
byen og spise middag

I 2013 var noen av oss også noen dager i London. Da var det en del år siden sist jeg var der, så London Eye, og tårnet The Shard på 310 m var nytt for meg. Men vi var også på After Noon Tea. Det ble en hyggelig seanse i Vinterhaven på hotell Landmark. Der var fint med palmer og andre vekster.  Det ble en hyggelig stund.

Fikk sett London Eye
Og utsikt fra The Shard
over London

Her drakk vi After Noon tea
i vinterhagen på Landmark

Deilig mat til teen

Tid også til en runde
i Hyde Park


Til slutt vil jeg ta med da vi var til After Noon Tea i Nairobi i Kenya i 2018. Vi startet turen i Nairobi, men dro videre på safari i Masai Mara. Der ble det mange ville dyr å se, vi fikk til og med oppleve en løvekamp. Så dro vi tilbake til Nairobi. En dag besøkte vi først huset til Karen Blixen, før vi dro til Hemingway hotell og drakk After Noon Tea. Hele turen var en stor opplevelse. 

Først på safari, her er 
løvekampen over

Mange ville dyr

Tilbake i Nairobi så vi huset
 til Karen Blixen

Så til Hotell Hemingway
Der ble mye lekkert til
After Noon Tea

To oppsatser med godbiter



     

 






 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar