søndag 16. mai 2021

På besøk i Oslo, mai 2021

 Da ble det tur inn til Oslo igjen, det er snart et halvt år siden sist. Været var grått, men det var opplett. Jeg fulgte buss inn til hovedstaden, og både jeg og de andre passasjerene hadde maske i bussen. Inne i byen skiftet jeg buss noen stopp, siste resten spaserte jeg. Da jeg passerte Operaen, tok jeg et lite stopp og tok bilde av vår verdenskjente operasangerinne Kirsten Flagstad.

Statue av kjent dame


Da jeg kom til Munchs Brygge, tok jeg god tid for å se på utsikten, og på det spesielle Munchmuseet. Trærne i området var fulle av knupper og mange hadde dekorative kvite blomster. 

Fin utsikt


Tre med kvite blomster

Jeg gikk nesten ned til museet, sjekket rett inngang, slo koden, så heis opp til 5. etasje. Der var også Joni klar til å ta imot. Etter hvert slappet vi også av på balkongen. Kielfergen ruver i bybildet, der den lenge har ligget i opplag grunnet den hersens pandemien. Nå ventet vi på to damer som var på trimtur i "Oslomarka".

Joni tar en liten pause
Bildet tatt på balkongen

Endelig kom de to damene etter å ha gått i flere timer, etter en liten pause orket de å rusle en liten tur i Bjørvika og se på noen av alle de nye leilighetsbygga som har kommet til i området. En god del med folk var i området, noen til og med badet.

Fine bygg

Ser også litt av Barkoden
i bakgrunnen

Joni treffer en av sine

Folk slappet av ved
bryggekanten

Vi gikk tilbake til leiligheten, og nå ble det servert middag. Nå var Stephen også kommet. Det ble en nydelig thai kyllinggryte, med tilbehør. Senere kom forskjellige frukter. En god middag og et hyggelig besøk i Oslo. Det var en god stund siden sist.

Middagen servert
Så desserten




 

  



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar