mandag 18. oktober 2021

Hverdagsliv 18. 10- 2021

Dagene går sin gang, og vi er kommet et stykke ut i andre høstmåned. Mandag 11. 10 så jeg ut på morgengryet på verandasiden. Måleren viste pluss 4.

Morgengry


 Nå spilles det kvalifiseringskamper for herrer i fotball til VM neste år. Det følger jeg med på. De har spilt uavgjort mot Tyrkia, og på  Ullevål spilte de nå i oktober mot Montenegro og slo dem 2-0. Elyounoussi skåret begge målene. Det var stas, men det står igjen gode lag.

Rett før Norge skåret

Målskåreren 

I forrige uke var jeg en tur til Sandvika, og gikk en snarvei fra bussterminalen mot Sandvika Storsenter.   Men stoppet for å se på høstfargene ved elven.

Fine høstfarger

 På tilbakevei gikk jeg gjennom sentrum og over brua til andre siden der bussterminalen er.  Jeg stoppet på brua for å se på elven som lå blank og fin i høstværet.

Bilde tatt fra brua

Ellers går dagene sin gang. Torsdag tok jeg to bilder fra balkongen. Det var et fint høstvær, og jeg lurte på hvor lenge blomstene vil klare seg når det blir kaldere.

Bilde tatt mot Kolsåstoppen

Bilde tatt fra balkongen
litt senere på kvelden


Fredag spaserte jeg bort til familie som bor i nærheten, jeg var bedt til middag. Der var en gjest til fra familien. Det ble god middag med kyllingfileter på rotgrønnsaker, samt grønn salat og en nydelig saus til. Dina skysset oss hjem. 

På besøk fredag


Høstværet har siste uken vært fint. Lørdag spaserte jeg til KI- senteret her i nærheten, og tilbake gikk jeg snarveien. Der står benker hvis en vil ta en pause, det gjorde jeg for å se på høstfargene.

Lauvet har falt av treet

Ingen tvil om at det er høst

Søndag kveld tok jeg bilde av månen, det er ikke lett kun med en mobil. Det var to dager før fullmåne, og den var alt nesten fullvokst.

Snart fullmåne

I dag har vi startet på en ny uke, og det er fint høstvær. Men måleren viser de første kuldegrader her i oktober. Det var minus 4 grader. Så får vi se hva høsten videre har å by på.

Første minusgrader, bilde
tatt i dag fra verandaen.









 Fredag var jeg og en til fra familien på besøk hos Binni og spiste middag der.

Bilde tatt torsdag fra balkongen





 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar