torsdag 4. november 2021

Samling i Oslo tirsdag, 2021

Jeg dro inn til Oslo tirsdag, for noen av oss skulle spise middag sammen. Middagen var bestemt rett før pandemien brøt løs, og ble utsatt. Endelig ble det lov å møtes, og denne kvelden passet det for de som skulle delta. Da jeg kom inn til byen, var det mørkt, men trærne langs Karl Johan var alt opplyst, jeg trodde det ikke ville skje før nærmere jul.

Opplyst på Karl Johan


  Middag spiste vi på en indisk restaurant som heter Masala Politics, og ligger i strøket ved Karl Johan, og møtte der vi som skulle delta. 

Vi er utenfor stedet


 Vi tok heisen opp og gikk inn. Lokalet er ikke så stort, men spesielt. Vi ble mottatt av en eldre, staselig inder i turban. Bordet vårt stod klart dekket, og vi tok plass. På veggene i lokalet hang bilder.

Bilder på veggene


 Jeg hadde hørt at det på toalettet hele tiden kunne høre taler av tidligere kjente personer. Viktige taler som var blitt holdt. For eksempel av Churchill, Gandhi, Obama og Mandela. Jeg gikk dit for å sjekke saken. Først hørte jeg ingen ting, men lyttet igjen og da hørte jeg svakt at noen talte, men hørte ikke hvem det var. Det kan tenkes en kunne velge en tale og høre, men jeg fant ut det var best å ikke røre noe. Der hang oversikt over talene.

Oversikten


Vi bestilte, og etter hvert kom maten. Jeg bestilte kylling, Tikka Masala, styrken på kryddene var 1 til 5, jeg valgte 3, og da maten kom, kjente jeg at det var krydret mer enn nok for meg. Maten smakte godt.

Tikka Masala


Restaurantbesøket var egentlig en gave for en av gjestene. Endelig ble det mulig å gå på restaurant igjen. Det ble en god middag og et hyggelig møte.

Fra Middagsbordet

Endelig fikk jeg avviklet gaven, og det ble en hyggelig stund. Da jeg gikk tilbake til busstoppet nedenfor slottet, tenkte jeg kanskje det var i grevens tid, for nå øker smitten av korona igjen. Vi får håpe vi slipper nedstenging igjen.

Bildet tatt på vei mot busstoppet


    

  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar