tirsdag 30. november 2021

Videre om søndagen i Amsterdam, november 2021

 Før vi gikk fra Van Gogh museet, gikk vi opp i øverste etasje, der var en balkong en kunne gå ut og se på utsikten, Det gjorde vi, og så på området. Så var besøket over, vi gikk ned og ut av museet. Vi gikk videre og spaserte langs en kanal. På en av husveggene var en pussig fasade.

Utsikt fra museet


Langs en kanal

Spesiell husfasade

Det var tid for lunsj, vi valgte spisestedet Herrengracht, jeg spiste en herlig liten sak med ost og skinke, osten var akkurat passelig smeltet. En god lunsj. Vi spaserte videre etter lunsj, og så mange forskjellige juleutstillinger i butikkene.

God lunsj

Så videre gatelangs


Det var mye folk i gatene, og de fleste steder var gatene fint julepyntet. Vi var inn på en butikk med godterier og kikket på utvalget, der var mye å velge i. Butikkene hadde virkelig laget fine utstillinger. Vi kom også til steder som var smalt mellom veggene.

Fint inne på butikkene

Fint utenfor

Inne på butikk med godteri
Fine julegater

Iblant trangt

Vi passerte også Damplass, og der tok jeg bilde av Det kongelige slottet. Kongen som bor i Haag, bor i dette slottet når han er i Amsterdam. En flott opplyst julepakke lå et sted som en juledekorasjon. Så var det tid å gå til middag, vi spiste på samme sted som den dagen vi kom, Steakhaus. Jeg tok ikke bilde.  Klokken 20.00 spaserte vi tilbake til hotellet. 

Det kongelige slott

 Juledekorasjon


.   



 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar