mandag 1. november 2021

November har startet, 2021

 Da er nest siste måned i 2021 startet. Jeg bladet om kalenderne og tenkte at nå er snart dette året også omme. Tiden ser ut for å ha det svært travelt.

Denne skal bli førerhund

Dette er malt med 
pensel i munnen

Som vanlig med start på ny måned, tar jeg en liten oppsummering på måneden som er forbi. Jeg er opptatt av været, av skyenes form og fargene på himmelen. Det kan ofte være skjære kunstverk. Jeg fikk en stuss 19. oktober da jeg så ut om morgenen, Første snøen viste seg.

Bilde tatt fra verandaen

Bilde tatt fra balkongen

Været skifter fort. Dagen etter da jeg så ut om morgenen, lå det skodde langt ned i bebyggelsen. Igjen tok jeg bilde fra verandaen og balkongen. Men neste dag ble det en strålende kveld.

Fra balkongen
Fra verandaen

Dagen etter strålende kveld


Ellers må jeg nevne åpningen av Munchmuseet i Oslo. Jeg var rett ved og hadde god utsikt til det som skjedde. Men jeg har fortalt om det før, så her tar jeg kun med noen få bilder. De var svært heldige med været denne dagen. Det ble også vist på storskjerm.

Åpningen av Munchmuseet

Mye folk og stor stas

De var heldige med været

God utsikt på takterrassen


Dagen etter, 23. oktober, ble det igjen en fin kveld. Men dagen etter lå skodda helt ned  i bebyggelsen, men klart vær ellers, det syntes jeg var pussig. Da jeg gikk en tur på butikken, var det strålende høst vær. Der tok jeg bilde ved sykkelstativet, for det var flotte høstfarger på rekken med tre.

Fin kveld

Skodde ned på marka

Fine høstfarger

Lørdag var halloween, og jeg måtte smile da jeg kom forbi der de hadde "pyntet" for anledningen, jeg måtte bare ta bilder. Først av treet, så av det som stod utenfor veggen.

Treet

Pynt utenfor 

Lørdag var det solstorm på på sola, det ville blant annet føre til at en kunne se nordlys over hele landet. Men her var grått vær og litt småregn da kvelden kom. Men jeg gikk ut på balkongen for å se på sola, men sjøl om den var dekt av et lite skylag, så var den så skarp det ikke gikk an å se i den retningen en gang. Jeg måtte gå inn straks, og prøvde derfra å få tatt et bilde av sola. Den syntes jeg virket ekstra stor, og vanvittig skarp.

Sola ca. kl. 16.00
Ca. 16, 30, sola like skarp 
til tross for skylaget

Senere så det slik ut

I dag har vi startet på nest siste måneden i år. Nå på morgenen er været grått, småregn og pluss 8 grader. Så spørs det hvordan det går med pandemien, om smitten stiger eller stagnerer. En ting er sikkert, det er ikke lenge til jul. Jeg avslutter dette innlegget med et bilde jeg tok i går ca. 16. 30, da var været fortsatt fint. 

Skiftende vær





 

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar