søndag 30. oktober 2022

På Afternoon- tea i Oslo

 Det var fint vær da jeg tok bussen inn til Oslo torsdag ettermiddag. Jeg ruslet forbi nedenfor slottet og lurte på hva kong Harald drev på med. 

Passerer slottet

Jeg hadde god tid, og gikk nedover Karl Johan, nå så jeg at blomstene i krukker holdt ut enda. En god del folk var ute i gatene.

Gikk nedover Karl Johan

Jeg gikk videre forbi Nasjonalteateret, men stoppet opp og så på det ærverdige teateret, så spaserte jeg forbi. og så det fra en annen side.


Så fra denne siden


Nå gikk jeg mot Teater- cafeen, og der møtte jeg damen som skulle spandere Afternoon-tea på meg. Det var en gave, og denne dagen passet det å møtes til te.

Her møttes vi


Først til garderoben, så ble vi vist til vårt bord. Der var en god del gjester i lokalet. Nå ble vi først budt et glass sjampagne. Den nippet vi til mens vi så på lokalet. 

Sjampagne

Så kom teen og kakene, lekkert tillaget og det så innbydende ut. Vi spiste og koset oss en lang stund. Der var en del menn som kom, og vi kom til det var forretningsmenn som sikkert ikke skulle ha te.


 Jeg hygget meg, dette var en gave midt i blinken, og jeg koset meg både med kakene og teen. Da alt var over spaserte jeg mot busstoppet. Nå var gatelysene kommet på. Jeg dro hjem etter noen koselige timer på Teater-cafeen i Oslo.


Gatelysene var tent




 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar