lørdag 21. oktober 2023

Høsten er i full gang

Vi er godt i gang med høsten. Det er blitt kjøligere, mer grå skyer og vind. De svake fargene i starten, er nå blitt strålende høstfarger høstfargene er nå sterkere og mer intense.  I starten begynte jeg å se etter høstfarger og kunne se at nyansene hadde startet. Jeg så to personer som svevde oppe under himmelen og så høstfarge derfra. 

De svever under himmelen til venstre



Her en fin høstdag


For en uke siden var vi noen fra familien og fikk gitt gaver til en som fylte et år tidligere i måneder, men da var hun på ferie, nå fikk vi gitt gavene, og det ble det kaffe og bursdagskake. Men artigst var å se aktiviteten på stue-gulvet. Det er fotoforbud, så noen bilder må tas fra siden. 

Det var stor aktivitet på stue-gulvet

Også med storesøster

Det ble også kaffe og kake


Så mer aktivitet på stue-gulvet gavene var pakket opp, og nå mer lek på gulvet. Utrolig for en  utholden-het slike små krabater har. Men så hørte jeg det ble sagt at disse to småjentene legger seg tidlig om kvelden og sover fast til tidlig neste morgen. 

Mer å utforske

 Et år gammel og svært opptatt



Nå er det blitt mer høstfarger. Bilde under tok jeg på vei hjem fra butikken nå i uken som gikk. men nå blir det stille på bloggen vel en uke, for nå skal jeg ut og utforske verden igjen. Jeg skal fortelle om reisen når jeg kommer hjem. Jeg blir borte om lag vel en uke.
 
Nå er det mer høstfarger


Neste blogg om vel en uke, ca. 3. november.
 

 

 

 


 

  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar