fredag 26. juli 2024

Lørdag 20. juli del 2

 Etter å ha spist lunsj, spaserte vi videre. Da passerte vi først den svenske sjømannskirke, så den norske sjømannskirke, men vi var ikke inn, men tok foto.

Den svenske sjømannskirken

Så den norske rett ved

Videre kom vi forbi Sant Michaels Katedral, der gikk vi inn. Der var et stort, lyst og fint kirkerom.

Inne i kirken
Svært fint kirkerom

Nå gikk vi til Rådhuset som er et stort og imponerende bygg. Der forgikk en demonstrasjon, men det var utlendinger, ikke tyskere som demonstrerte. Nå gikk vi til andre siden av gaten og satte oss på en uteser-vering. Nå smakte det med is og kald oransje-juice. Da demonstrasjonen var over, fikk jeg tatt bilde av Rådhuset, og vi var inn i gangen.


Inne i gangen

Fint langs kanalene



Vi spaserte videre og så flere idyller også ved kanalene, og gatelangs, så på en utekafé og spise is, det gjorde godt i varmen. Det var 28 pluss i Hamburg denne dagen.

Godt med pause og is


Nå tok vi snarveien hjem og gikk gjennom en liten park. Der så vi statuen av Mannerheim som regjerte i Tyskland før den unevnelige tullingen som kom til makten senere.                                                               
Statuen

Nå ble det pause på hotellet før vi skulle gå ut på byen og spise middag. Restauranten lå i et kjent distrikt. Jeg tok bilde av inngangen. Der spiste vi en god middag.

Klar å dra fra hotellet
Her er inngangen

Jeg spiste potetsuppe med bacon, den smakte nydelig, til dessert ble det Creme Brulé med is og det smakte nydelig.

Suppen

  
Desserten
Ved middagen

Vi satt i andre etasje og spiste, da vi var ferdig gikk vi ut på balkongen og så utover strøket. Her var masse folk og stor stemning, festivalen var fortsatt i gang.

Mye folk

Karen på bildet under så jeg ofte, han sjonglerte oppe på toppen, og drev med forskjellige ting. Da vi gikk, møtte vi på en underlig person.

Sjongløren
En pussig kar

Nå startet vi på hjemvei, men festivalen var fortsatt i full gang. Mye folk og stor stemning. Vi tok en pause på hjemvei og slappet av på en uteservering.

På strøket
Vi er på hjemvei

Siste stopp på en uteservering før vi tok kveld


Fortsettelse.








 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar