torsdag 30. mai 2013

Siste uken i mai, 13

Da er det nest siste dagen i mai. Tida flyr, og dagene går. Tirsdag fikk jeg besøk av to unge damer som var på sykkeltur etter skolen var over for dagen. De satt en stund og pratet og det synes jeg var svært hyggelig. Fikk tatt et bilde av dem før de dro. På bildet under ser vi Dina til venstre.

To venninner


Onsdag tok jeg bussen til Sandvika i varmt, fint vær. Det er kjekt å se at utekafeene har gjort seg klar for sommerinnrykk.

Klar for gjester


På vei over gangbroen og tilbake til bussterminalen, måtte jeg stoppe opp å beundre de fine, grønne trærne ved elven. Noen er fulle med blomster.

Dekorativt tre


I dag er det litt grått vær, men flott temperatur, 20 pluss enda sola ikke er framme. Sjøl om været er fint, har jeg studert litt i gamle bilder. Det synes jeg er artig, og vil ta med noen smakebiter her.
Første bilde under er av mine besteforeldre på min mors side. Er ikke sikker på når bildet ble tatt.

Rasmus og Rasmine


Så et ungdoms- bilde av min mor. Bildet må være fra rundt 1930. Se fine matroskjolen som var in da. Dessverre er bilde blitt skadet og er lappet sammen igjen.

Stilig dame

Her har barneflokken fått besøk. Her sitter jeg i kvit kjole og er fryktelig blyg.

Besøk


Må ta med et bilde fra barneskolen i Myrvåg. Personlig titter jeg fram bak lærerinnen. Jeg er ikke sikker på hvem hun er, men ligner på en ung Kirsten Storøy. Hun var min lærerinne i barneskolen, men trodde det var i de aller første klassene.

Fra barneskolen


  Sannelig kom det dettende fram et bilde av et søskenbarn. Har du sett på maken kor flott ho er.

Turid

Da vil jeg avslutte med et nyere bilde. Her ser vi ei dame som er klar å dra i konfirmasjon i sin fine bunad.

Grethe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar