fredag 11. april 2014

Gamle påskebilder, april 2014

Påsken er rett rundt hjørnet, og jeg har tenkte på påskene for mange år siden. Påsken var da tid for å gå på ski, slik også i dag for de fleste. For meg er det blitt spaserturer i sola og masse marsipan.
De første bildene er begynt å tape seg, men viser hva påsken ble brukt til. Tre første bildene er fra Tjørvåg i 1968.

På ski

Pause

På tide å dra ned igjen?

Det ble en trend å dra inn på Leikong- setra, der var fine løyper og som regel mer snø. Da var det bare å slenge seg utfor. De to bildene under er fra 1970.

Nedover igjen?

 På tide å dra hjem?

Etter hvert ble det mer ut på turer eller på besøk. Bildet under er tatt i 2002 da vi var på påskebesøk hos Dina og Hedda. Da ble dette bildet tatt.

Dina og Hedda påsken 2002

Men vi fikk også påskegjester til Sunnmøre, og det var alltid stas. Ikke alltid så mye snø akkurat, men da var det bare å holde seg inne og kose seg med mat. De to bilda under er fra 2004.

Påskemiddag

Hva nå?

Vi fikk påskebesøk i 2007 også, og da var det kjekt å få besøk av slektninger i området. Da hadde påskegjestene noen å leke med. De to bildene under er fra 2007.

Slik skal det gjøres

Konsentrasjon

I Tjørvåg var mye snø i påsken 2008. Det var kjekt for de som likte å baske i snøen. Bildet
under er tatt i hagen. Vi hadde innrykk av to familier fra Østlandet, og vi hadde ei fin påske. Siste bildet viser Henrik som også var påskegjest.

Mye snø

Påskegjest

 Hvor reiste vi i påskene? Det har jeg tenkt å sjekke. Kommer sikkert innlegg på søndag.   




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar