søndag 13. april 2014

Utvalg av påskeutfart, april 2012

Påsken i april 1975 ble det hjemme- påske, men dro likevel på kjøreturer i omegnen. Som for eksempel kjøretur rundt øya, det var ofte et godt alternativ. På bildet under tar vi den turen. Bildet er tatt på Hidsneset og kan skimte Skorpa i bakgrunnen. Minstemann er med.

Påskeutflukt



I 1979 tilbrakte vi påsken til sjøs. Vi var på båttur og var innom noen land, som Holland og England. Bildet under er tatt i Manchester.

I Manchester

 På båttur var vi også 1983. Da gikk turen nordover, og der var mye snødekt landskap. Bildet under er tatt i det vi passerer Lofoten.

Lofoten i vinterskrud

I 85 ble påsketuren lagt til London. Der var de to unge damene i familien, og da dro jeg og yngstemann dit, for vi ble alene hjemme denne påsken. Vi fikk se og være med på mye denne påsken i London.

I London

  Påsken 98 la vi påsketuren til New York. Vi hadde en student der og han ville vise os rundt. En dag dro vi ut til Ellis Island der vi besøkte det kjente innvandrermuseet, På ferga dit passerte vi rett ved Frihetsgudinnen som USA fikk som gave fra Frankrike.

På tur

I 99 la vi også turen til New York for å besøke studenten, og denne gangen reiste vi sammen med en god venn av yngstemann. Også denne påsken opplevde vi mye. Tenk at bare to år etter var tårna på bilde under utsatt for terror og raste ned.

Twin Towers

Påsken 2001 slo vi på stortromma og dro på rundreise i Indonesia. Etter å ha reist rundt på Java, ble oppholdet avsluttet på eventyrøya Bali. På bildet ser vi utsikten fra vår private balkong.

På Bali

 Vi var også på påskebesøk hos familie, slik som i 2003, da var vi i Bærum. Der var ikke særlig med snø denne påsken, men mer enn nok Fint å gå turer. På bilde under tar Hedda og Dina en liten pause.

Hedda og Dina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar