torsdag 11. september 2014

På landskamp i fotball, sept.-14

Tirsdag kveld var jeg på landskap for å se vårt nye, unge fotballag som skulle bryne seg mot Italia. Hedda var også med. På vei mot våre plasser var det pyntet med norske flagg overalt.

Pyntet også ute

Ved alle plassene var pyntet med norske flagg og folk begynte så smått å innta plassene sine. Vi var ute i god tid.

På plass

Da vi kjørte innover mot Oslo høljregnet det, men da vi kom til Ullevål var det opplett og bra vær. Stemningen ble etter hvert på topp.

Hedda tar et overblikk

Et musikkorps kom marsjerende og tok oppstilling. Korpset spilte under nasjonalsangene. Spillerne hadde vært inne på banen og varmet opp. Kampen startet 20. 45.

Korpset spilte

Så skulle kampen blåses i gang av dommeren. I første omgang fikk Italia et mål, men våre gutter klarte seg bra. Stemningen var upåklagelig, for på Ullevål stadion var fullt, over 26 000 til stede.

Kampen blåses i gang

Den kjente godt voksne italienske målmannen var flere ganger nesten helt inn til midten av banen, et norsk langskudd kunne ha vært farlig. Det så ut for at han var sikker på at det ikke ville skje.

Målmannen på tur

 I pausen ble Hangeland og Jon Arne Rise takket for innsatsen i landslaget. Hangeland var til stede, men Rise kunne ikke komme fra sin nye klubb i utlandet, men takket over skjermen. Plutselig så vi den store fullmånen pynte opp på himmelen.

Fullmåne

I andre omgang fikk Italia et mål til, men det var egentlig forventet fra et rutinert lag. Jeg synes ikke vi skal dømme vårt lag der de fleste er unge og urutinerte. De gjorde en iherdig innsats, men jeg synes de mangler en mer rutinert spiss. Men de kommer seg med rutine. Vi må bare støtte dem. Hedda og jeg var heldige og ble kjørt både til og fra. Stephen er en gentleman. Dette var første gang jeg har vært på landskamp på Ullevål, håper jeg kommer meg dit snart igjen.

Vårt unge lag kjempet iherdig

 
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar