søndag 15. februar 2015

Andre uke i februar 2015

Tida går fort, trøsten er at det er siste vintermåneden på kalenderen. Denne uken var jeg på to utflukter for å si det slik. Jeg har fortalt om begge, men vil nevne dem her. Tirsdag dro jeg til Sandvika på kino for å se den sanne historien om Stephen Hawking. Filmen heter: The Theory of Everything. Gå og se den, for filmen er meget god, og skuespillerne leverer glitrende spill.

Filmplakaten

Da jeg kom hjem denne ettermiddagen og det led mot kveld, ble himmelen så flott at jeg stilte meg opp ved vinduet i stuen og bare så på det flotte fargene. Vår Herre bruker bred pensel denne tirsdags ettermiddagen, tenkte jeg.

Strålende farger

  Vakkert

Torsdag ble det kunstutstilling. Den har jeg også fortalt om, men vil nevne litt her. Jeg møtte Håvard på Tjuvholmen og vi gikk til Galleri Brandstrup og så utstillingen til Sverre Bjertnes. Da vi kom inn så vi blant annet en slags bildemontasje der en hund gikk igjen flere ganger og et slags mønster med streker. I brosjyren står en tittel for hele oppsettet: Nå. Ingenting. To. Under der igjen står: Mixed media.

Rett ved inngangen

Lenger inne i lokalet var en oppsetning med et bilde av et par som lå som et teppe under en urne som stod der, det var i svart/kvitt, på teppet stod også en slags benk. I brosjyren stod: Untitled, 2015, under det står: Mixed media.

Kunstneren har god fantasi

   Maleriet jeg likte best er: Nattkorset, 2014

Før jeg tok bussen tilbake var vi innom Beer Pub på Aker Brygge.


Fredag var jeg på KI- senteret og kom da forbi to damer som satt i gangen ved Meny og solgte Fastelavensris. Jeg var ikke klar over at det var fastelaven, men kjøpte en bukett. Inntekten gikk til en god sak, så jeg.

Fin fastelavensbukett

    I går på lørdag laget jeg kanelsnurrer, eller på fint Prinsessekaker. Det var i stedet for fastelavensboller. De egner seg fint til å fryse.

Prinsessekaker

 Til lørdagskaffen smakte jeg på kakene. I dag er det søndag og grått vær ute med kun 1 minus. Vi starter på en ny uke, så får vi se hva den bringer.

Kakene smakte godt

   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar