onsdag 22. april 2015

The Second Best Exotic Marigold Hotel, april 2015

I går var jeg på kino i Sandvika og så oppfølgeren til filmen: The Best Exotic Marigold Hotel. Denne filmen heter nesten det samme: The Second Best Exotic Marigold Hotel. Det ble to timer med underholdning.

Filmplakaten

Det er de samme kjente stjernene som spiller i denne videre utgaven av filmen. Flere av dem kjenner vi fra kjente tv- serier. En flokk eldre, vestlige mennesker bor på et hotell i India og vi ser hvordan livet arter seg.

Fra filmen

Den engelske skuespilleren Dev Patel spiller den vimsete, unge indiske Sonny som er en av eierne. Han er født i London i 1990, kjent blant annet fra filmen: Slumdog Millionaire. Privat har han svart belte med grad av første dan i taekwondo, og han har vunnet bronse som junior i 2004. I filmen er han den vimsete Sonny som er i full sving på hotellet og som også skal gifte seg med en pen 
indisk jente.

Dev Patel

Et annet kjent fjes er Celia Imrie født i Surrey, England i 1951. Hun er britisk skuespiller, også kjent fra tv- serien Absolutely Fabulous. I filmen er hun en av gjestene på hotellet og vingler mellom to friere.

En av gjestene på hotellet
 
Min favoritt er Maggie Smith som er født i 1934, engelsk skuespillerinne. Hun har vunnet både Oscar og andre priser i sin karriere. I denne filmen skal hun hjelpe Sonny og få hotellet til å fungere. På bildet under kjenner vi henne igjen fra en meget kjent tv- serie som nettopp har gått på norsk tv.

Min favoritt

En helt ny gjest som ikke var med i forrige film dukker nå opp. Den mystiske amerikaneren Guy. Han spilles av Richard Gere. Den nye gjesten blir svært opptatt av moren til hotellets unge vimsete eier Sonny. Richard Gere er blant annet kjent fra filmen: En offiser og en gentleman.

Richard Gere

Moren til Sonny, Mrs Kapoor, spilles av Lillete Dubey. Hun ble født i Bombay, India i 1954.

Lillete Dubey
 
Jeg bryr meg ikke om hva kritikerne mener om filmen. Jeg synes det er god underholdning, og humret flere ganger. Filmen må være innspilt i Jaipur i India, for jeg kjente meg igjen i det eksotiske gatebilde fra da jeg besøkte India for flere år siden. Filmen starter med noen scener fra Amerika, resten foregår i India. På slutten blir det et heidundrende indisk bryllup. Jeg anbefaler filmen hvis du vil bli underholdt.

Fra filmen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar