søndag 3. juli 2016

Første sommermåned 2016 er over

I dag er det søndag 3. juli. Uka som er gått har vært ganske aktiv, samt jeg har fulgt med på EM i fotball som går i Frankrike. Stor var min forbauselse mandag da Island slo England 2- 1. Jeg må kunne ta del i jubelen siden min farmor var islandsk. Så en del islandsk blod bruser i mine årer. I kveld møter de Frankrike, og der møter de sikkert sine overmenn i dette gamet, Uansett er det de har gjort historisk og ellevilt.

Jubel

Tirsdag var jeg i Sandvika og ordnet med forskjellig, pluss jeg skulle på kino. Jeg hadde god tid før filmen startet, så jeg gikk en liten tur i området. Da så jeg en liten statue jeg ikke hadde sett før. Kunstneren er Reidun Aafløy Hansen. Kunstverket heter: Selvportrett 4 år. Det er fra 1997, men montert i 2013.                                                                                                                                 

Statuen

   Kinoforestillingen startet klokken 13.00. Filmen het: Love & Friendship. Filmen har jeg fortalt om før. Her tar jeg med bare plakaten.

Filmplakaten

Da jeg var på vei mot bussterminalen, stoppet jeg på brua for å beundre en flokk med svaner som hadde samlet seg. Det var mange flere enn det som vises på ildet under.

Svaner

Fredag var vi samlet i Waldemars Hage. Det var ikke vær til å sitte oppe på takterrassen, så vi holdt oss til stuen. Janis var naturligvis midt iblant, og hun viste sine kunster under ledelse av PC.

I stuen

Janis i sving

Til middag ble servert en kjempegod suppe som heter:Bun Rieu. Selve kraften var rødlig og basert på krabbepasta, oppi var små stykker av svinekjøtt, samt kjøttboller. Før den ble øst opp, ble det fylt nudler og annet tilbehør i tallerkenen, så suppen over. Suppen smakte utmerket.

Middagen klar

Nydelig suppe

Senere ble det frukt, samt kaffe for dem som ønsket det. Tv ble slått på da kampen startet mellom Wales og Belgia. Den som ønsket så den, mens andre satt ved spisebordet og pratet. I fotballkampen var Belgia favoritt, men Wales vant en historisk seier med 3- 1,

Turtelduene

Noen så kamp

Som sagt var det ikke varmt nok til å sitte på takterrassen, men vi hadde en koselig kveld i stuen med god mat og hyggelig prat.

Utsikt fra balkongen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar