onsdag 23. november 2016

På Lanzarote, del 5, november 2016

Kalenderen viste vi var kommet til onsdag 16. november. Denne dagen hadde jeg tenkt til å rusle rundt og se på nærområdet. Men først en god frokost, og så ruslet jeg av sted. Jeg måtte stoppe for å beundre noen av de nydelige blomstene i hotellhagen. Så en liten spasertur, og der lå stranda. Ikke så mye folk var på plass enda.

Vakre blomster

Fra stranda

Først gikk jeg en tur på strandpromenaden, den var ikke så stor og fin som inne i sentrum av Puerto del Carmen. Men fint  å spasere her og se på havet, på andre siden var butikker hvis en har lyst til å handle. Jeg så skip som passerte lenger ute på havet.

Kunstverk på promenaden

Skip ute i havet

Hotellet jeg bodde på lå ganske nær flyplassen, og nå så jeg at flyene kom lavt innover klar for landing. Nå ruslet jeg et stykke tilbake, for jeg ville ned og kjenne på havet.

Flyene kom lavt

Fra stranda

Jeg gikk ned i strandkanten, men ville kun vasse. Jeg kan ikke fordra å ligge i solsteiken på en strand, vasse i bølgeskvulpet er noe annet. Jeg gikk en lang tur i havkanten, det var kun svake dønninger som vasket innover stranda, så en slapp sjøskvett. Så ruslet jeg tilbake til hotellet. 

Kun dønninger

Tilbake på hotellet ble det først avslapning på balkongen med boken jeg leste, før jeg gikk en runde i bassengområdet. Hotellet har flere basseng, og i hagen flotte blomster.

Ett av bassengene

Et annet

Balkongen var god å ha, det var fint å sitte der å lese. Boken jeg hadde med heter: I en storm av stål. Boken er basert på en dagbok som en tysker har skrevet som tok del i Første verdenskrig (1914-1918). Han tok del i den fæle skyttergravskrigen. Boken er spennende, men rystende. Den var en god pauseunderholdning.

Lesing i pausene

Før solnedgang gikk jeg ned i hotellhagen for å se på folkelivet. Jeg satt på en av uteserveringene i det fine været og tok en forfriskning. Men det var ikke lenge før jeg gikk tilbake til balkongen så jeg var klar til å se på solnedgangen. Fra tredje etasje hadde jeg god utsikt ned til lobbyen. Akkurat da var der lite folk.

En forfriskning

Fra lobbyen

Så kom solnedgangen, som vanlig var den spektakulær. Utrolig flott å følge solen på vei ned bak vulkanene. Dagen var snart over.

Solnedgang
Nesten borte

Siste del i morgen.

 


  

  

   
  



         

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar