mandag 29. januar 2018

Kongelig besøk fra England, januar 2018

Om noen få dager kommer storfint besøk fra den engelske kongefamilien. Prins William og hans gemalinne Catherine kommer til Norge.

Kommer til Norge

Prins William er sønn til Prins Charles og prinsesse Diana. Han ble født i 1982 i London. Prins Williams offisielle tittel er også: Hertug av Cambrigde. Personlig synes jeg han er svært lik sin mor prinsesse Diana.

Ung prins William

Prins Charles var gift med Diana fra 1981 til skilsmissen i 1996. De fikk to sønner prins William og prins Harry. Deres far giftet seg i 2005 med Camilla Parker Bowles.

Prins Charles og sønnene

Til høgre på bilde over ser vi prins Harry, han har slitt mye med tapet av sin mor prinsesse Diana som døde i en tragisk bilulykke i Paris i 1997, hun ble kun 36 år gammel. I et intervju nylig sa prins Harry at han har vært nær sammenbrudd flere ganger, og som 28- åring måtte han ha psykologhjelp.   

Prinsenes mor, Diana

Da hun var i kongefamilien


Catherine Midleton ble født i Reading i 1982, og er eldst av 3 barn. Hun har søsteren Philippa, og broren James. Hun møtte prins William da de studerte på samme universitet. De forlovet seg i 2010, og giftet seg i 2011.   
 
Bryllupsdagen
Brudeparet

Paret har etter hvert fått to barn. I 2013 kom sønnen prins George, og i 2015 datteren prinsesse Charlotte. Nå når de kommer til Norge på besøk er hertuginnen gravid, og skal om noen måneder få sitt tredje barn.

Den unge familien
Hertuginne Catherine er blitt populær i Storbritannia, vakker som hun er og svært stilig. Hun representerer sammen med prins William, eller alene iblant.

Populært par

Pen dame hertuginnen

Nå kommer de på offisielt besøk i Norge, og de skal bo på slottet i Oslo. Vi får sikkert følge med både i aviser og tv.  Håper de får bra vær under besøket.

William og Catherine

 

 


 

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar