onsdag 3. januar 2018

Året 2017 takker for seg, Del 1

Vi har startet på et nytt år, men jeg skal fortelle om hva som skjedde før det nye året var på plass. Torsdag 28. desember var jeg i enda et familieselskap. Her var også julepyntet som alle steder i disse tider. Først ble vi budt på små, lekre snacks. Ene typen med pesto, den andre med eggerøre toppet med røkelaks. Det smakte.

Jul i stua
Gjester på plass
Snacks

Senere ble det nydelig kalkunmiddag med tilbehør som poteter, broccoli, rosenkål med baconbiter, og med tranebærsaus. Pluss en god saus til. Et Herremåltid. Senere kom kaffe konfekt, kaker og frukt.

Bordet klart

Senere kaffe

Vanskelig å velge

Så nærmet nyttårsaften seg, vi skulle bytte til et nytt år. Hadde jeg noe nyttårsforsett? Ja, jeg skal ha lavere treskel for å gå til lege, blant annet. Nyttårsaften feiret vi i Oslo. Ikke alle i familien som bor i området her kunne komme, de hadde andre planer. Men vi som kunne møtte opp, og her var bordet dekket og klart.

Nyttårsbordet
Siste forberedelser

Gjestene begynte å samle seg, det var også arbeidskolleger av vertskapet. Det ble servert flere typer tapas, på bordet stod også salat og vårruller for å nevne litt. Senere kom kaker, en også med fyrverkeri.

Gjestene samler seg
Nydelig mat

Gode kaker, en med fyrverkeri

Da smellene med fyrverkeri startet ute, ble Janis livredd, senere måtte hun holdes hele tiden. Da klokken nærmet seg 24.00, gikk vi opp på takterrassen for å se på fyrverkeriet. Før på dagen hadde det snødd, men nå ble det opplett og overraskende god sikt. Vi så også mye av fyrverkeriet de sendte opp fra Rådhuset. Det ble en alle tiders feiring av nyttårsaften 2017, og inn i det nye året 2018.

Janis ble redd
2017 takker for seg
Fra Rådhuset

Fyrverkeri
Mer fyrverkeri

2018 er her, det feires
med champagne


  Godt nyttår

Del 2 i morgen.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar