lørdag 20. januar 2018

To første ukene i januar 2018

Første vintermåned var over da vi startet på det nye året 2018, og nå er vi om lag halvveis i andre vintermåned. Jeg har holdt meg for det meste i ro hjemme så langt i januar. Men været har jeg fulgt nøye med på. Lørdag 6. januar kom endelig sola og lyste opp, og det ble en flott dag for de som ville ut på skitur. Det var kun 6 minus. Bildet under er tatt fra balkongen denne dagen.

Endelig kom sola

Dagen etter, på søndag var det kaldt, minus 12 grader, men så ut til å bli en fin dag. Klokken 09.00 tok jeg bilde av morgenrøden. Og om kvelden ble det et flott lys på kveldshimmelen.

Morgenrøde

Kveldshimmel

Så ble Håndball- EM for herrer 2018 kastet i gang i Kroatia. Første kampen som var mot Frankrike, tapte guttene våre, men så startet festen. Søndag 14. januar slo de norske håndballgutta laget fra Hvite russland. Natt til tirsdag kom så mye snø at da jeg så ut om morgenen, var folk i full sving med å få løs bilene sine, og en traktor med plog prøvde å brøyte vekk snøen på parkeringsplassen . Jeg tok bildet fra verandaen.

  Norge slo Hviterussland

Kamp mot snøen

Jeg ser kampene de norske håndballguttene våre spiller i EM i Kroatia, og tirsdag slo de Østerrike. Onsdag var det kommet så mye snø mange steder at det ble problemer mange steder. Jeg tok bildet fra balkongen, men da var snøen alt begynt å synke sammen. Torsdag vant sannelig håndballguttene våre også over Serbia. Men nå drar det seg til, det blir enda tøffere utover i mesterskapet. Vi får se hvordan det går.

Norge vant over Østerrike
Mye snø

Enda en seier for Norge, 
nå over Serbia

Fredag 19. januar var egentlig den første samlingen med flere fra familien etter jule- og nyttårs feiringen. En fra familien hadde bursdag, og opplegget var at vi skulle møte på O` REILLY`s, der skulle feires samtidig som man kunne ta del i quiz. 

På vei til samlingsstedet

De som kunne samlet seg etter hvert og til slutt var vi syv personer rundt bordet. Lokalet ble etter hvert stappfullt. Det ble spurt på forhånd, og lille Janis kunne bli med, for hun er svært rolig, sjelden et bjeff innendørs.

Janis er med

Fullt lokale

Til denne puben kan man ta med mat og spise, drikkevarene får man kjøpe i baren. Flere hadde kjøpt med middag, en hadde kjøpt med en kake. Senere ble det lille lyset satt fyr på, en forsiktig jubel ble det for bursdagsbarnet som alt hadde fått sine gaver.

Kaken
Janis midt iblant

Det ble flere omganger med quiz, og gjestene tok del i det, og koset seg med medbrakt mat. Det er flere i vår familie som har bursdag i januar og februar, så dette var en ny vri på bursdagsfeiringen. Det ble en kjekk kveld, men tidlig for noen av oss som hadde et stykke hjem.

Gjester
Janis dro hjem tidlig også
  


 






 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar