torsdag 8. mars 2018

Vi har startet på mars måned 2018

Vi har kommet i gang med første vårmåned. Ser man ut, minner det lite om vår. Først et tilbakeblikk på det som hendte i februar, den siste vintermåneden. Fra 8 til den 20. februar var jeg på reise i Kambodsja, det har jeg fortalt om her på bloggen. Det fremste målet for meg på turen var å få se det berømte tempelet som ligger ved byen Siem Reap. Nå er det strøket av listen med ting jeg vil se rundt om i verden. Da jeg kom hjem, var jeg forbauset over mengden med snø, slik også på balkongen.

Angkor Wat

Masse snø på
balkongen

Mesteparten av Vinter- OL i Sør- Korea var over da jeg kom hjem, men jeg rakk i noen løp. Våre norske deltakere gjorde det fantastisk godt. Særlig var det flott å se at våre skøyteløpere gjorde det så godt, for skøytesporten har ikke vært det den var før. Men nå kommer de, blant annet gjorde de det godt i lagtempo. I alpint ble det medaljer, jeg skal kun nevne Aksel Lund Svindal, og Kjetil Jansrud.

Også i skøyter
kom medaljer

En av stjernene
Mer medaljer

Men ingen overgår Marit Bjørgen, hun var og er den største av alle. Nå har hun så mange medaljer av edleste sort, at vi må kalle henne et geni på langrennsski.

Skidronningen
 
Seier igjen

Så var OL over. Norge ble beste nasjon med 39 medaljer. 14 gull, 14 sølv, og 11 bronser. For noen idrettsfolk, både av menn og kvinner. På langrenn, alpint, hopp, på skøyter, og andre grener. Ikke rart at norske som så dem i aksjon både live, samt alle ved tv, jublet. Et fantastisk Vinter- OL 2018.

Norsk jubel

Siste søndagen i februar hadde jeg et par lunsjgjester. De ville høre om reisen i Kambodsja. Temaet var også all snøen, nå er de fleste grundig lei alle snøhaugene, og kulden. Her hos meg viste måleren flere dager minus 19. I skrivende stund er det heldigvis blitt mildere.

Smørbrød til søndagslunsj
Lei av snø

Fredag var jeg inne i Oslo og spiste en meget god middag. Det har jeg fortalt om, så her blir det bare nevnt i oversikten. Ellers har dagene gått sin gang. Men en ting er sikkert, de fleste jeg har snakket med er leie av all snøen.

Julegave
Utsikt mot balkongen
 


 

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar