søndag 2. januar 2022

Nyttårsfeiring 2021

 Det nye årets komme på fredag, møttes vi igjen på Kolsås. Men flere i familien hadde andre planer, så vi var kun fem personer her som tok imot det nye året. Siste dagen i året startet med strålende vintervær, men fra balkongsiden så jeg plutselig det samlet seg litt skodde i dalbotnen. På Kolsås pyntet fortsatt julen opp i stua.

Fint, men skodde i dalen


 Men ikke på verandasiden, der kun sol og snø

Fortsatt jul på Kolsås


Nissen også framme


Men nyttårsbordet klart

Vi satt en stund i kjøkkenkroken mens middagen ble gjort klar. Lille Pablo var på plass, og nå kom også Hedda fra venninnebesøk. Men Dina var hos venner og feiret.

Litt kos i kjøkkenkroken


Pablo på plass


Så kom Hedda, hun er litt engelsk rose etter pappa


Mens middagen ble klargjort, gikk jeg en ny runde i stuen, nå også for å se på fine malerier som var klargjort. Jeg likte dem godt.

Klart for salg

Avslapping før middag


Til middag ble det først fylte terteskjell til forrett. Hovedrett ble indrefilet på en seng med rotgrønnsaker, pluss tilbehør. Det ble en meget god middag.

Forrett


God middag


Det var alt mange som skjøt opp fyrverkeri lenge før klokken 24.00, vi mente det sikkert var for mindre barn som skulle legge seg. Men da klokken nærmet seg 24,00, hadde champagnen blitt åpnet og stod klar. Vi stod ute på verandaen i klart vær og så da det nye året kom. Det var mange fine raketter.

Fine raketter


   Mange typer


Fine var de


Da 2022 var på plass, ønsket vi alle at det nye året måtte bli bra. Vi så også i rakettene på andre siden av området. Mens vi stod her, kom plutselig to små rådyr løpende inn i hagen, de kom løpende en runde til. De var sikkert redde alt som smalt. Men de var så raske at jeg fikk ikke tatt bilde. Da alt var over, pratet vi en stund til, før vi takket for oss. Nå var 2022 på plass.

Raketter i snølandskap

2022 er på plass



  







 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar