torsdag 30. desember 2021

Siste juleselskapet i år, desember 2021

 Først må jeg nevne været. I år har det vært en kvit jul, og kaldt. Tirsdag så jeg det hadde snødd litt, og det var kaldt. I går så jeg da solen kom opp, det ble da på balkongsiden.

Det har snødd, sett fra balkongen

Sett fra verandaen

Soloppgang tirsdag

Siste juleselskapet denne julen var i går. Også her var en pyntet stue med fint juletre og andre ting som pyntet opp. Pablo som var på juleferie, lekte seg med en figur som hen slengte opp i luften, og hadde det skikkelig moro.

Juletreet
Et julehjørne
Litt velkomstknask


Pablo leker seg

 
Så var middagen klar, og vi tok plass ved bordet. Ikke alle kunne møte denne dagen. Til middag ble det kalkun med alt tilbehør. Grønn salat, waldorfsalat, poteter og saus. Det smakte ypperlig. Senere ble det prat rundt bordet. 

Middagen klar
Det smakte nydelig

Det ble et koselig selskap. I stuen var også et engelsk hjørne, siden Stephen er Londongutt.  Lille Pablo koser seg sammen med matmor, men nå er snart julebesøket over, og de reiser tilbake til studieplassen Warszawa. Til slutt måtte jeg ta bilde av skålen med de fine orkideer fruen i huset hadde fått i julegave. Det ble en hyggelig avslutning på jula 2021. Neste er nå nyttårsaften.

Londonhjørnet
Pablo og matmor Hedda

Orkideene


Neste innlegg kommer 2. januar.
 







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar