mandag 13. desember 2021

I selskap i går, 13. 12- 21

I går som var søndag, var vi i selskap til en som hadde bursdag. Vi var tre gjester, pluss tre som bor i huset, Hedda er fortsatt ute i verden og studerer. Dermed var vi godt innenfor det som er lov å samles i denne pandemitiden. Her hadde de også pyntet til jul, men juletreet kommer senere.

I ovnen brant koselig


Fruen i huset er fotokunstner, så alle bildene på veggene er laget av henne. Middagsbordet stod klart dekket, middagen var nesten klar.

Julehjørne, og fine bilder

  Bordet dekket

Ene bildet på veggen var tatt en sommer de var på besøk på Sunnmøre. De er nede på brygga og ser på fangsten til morfar. Nå er morfar borte og jentene ungdommer. Tiden flyr. Bildet er laget av kunstneren i huset. Og nå åpnet bursdagsbarnet noen av pakkene sine.

Foto fra brygga
Nå skal gavene åpnes

Nå var middagen klar og det duftet deilig gryterett, så kom alt tilbehør. Det var to sorter ris og flere sorter grønnsaker. Den smakte meget godt. 


Middagen klar

Senere kom flere sorter frukt, sjokolade og tørket frukt, samt kaffe og julekaker til den som ville ha. Jeg så på den rosa kaffekoppen at fruen støttet en god sak. Det ble et koselig bursdagsselskap nå i førejulstiden, og stjernen skinte i stuen.

Godt tilbehør til kaffen

  Og stjernen skinte





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar