onsdag 8. desember 2021

Vi er i gang med desember, 8,12- 21

Jeg bladet om kalenderne til siste måneden i året, vi er alt i gang med julemåneden. Enda en gang er vi nødt til å stenge ned samfunnet grunnet den nye varianten av korona. Vi er bare nødt til å følge reglene, ellers kan vi bli ille ute. Som nevnt før, har jeg tatt 3 sprøyter mot korona, pluss en for årets influensa. Jeg begriper ikke de som ikke gjør det. Da kan de i alle fall ikke klage hvis de blir syke. 

Kalenderen med førerhunder


Bilde malt med pensel i munnen


Som vanlig når vi skifter måned, tar jeg et blikk tilbake på slutten av måneden som gikk. Merkelig nok fikk vi gjennomført en helg i Amsterdam. Vi var forsiktige og alt gikk fint. Jeg har fortalt om turen, så her tar jeg med kun et bilde fra en av de mange fine kanalene.

På helgetur i Amsterdam

Lørdag 27 .november var vi innbudt på julegrøt og pepperkakebaking, og vi damene var framme etter en ca. 15 minutters kjøretur. Vi kom til et julepyntet hus, det ble grøt, og baking av pepperkaker. En liten prinsesse tok ivrig del. Det ble et koselig besøk. 

Klar for julegrøt
Så bakes det pepperkaker


 Tirsdag ettermiddag besøk inn til Oslo. På vei innover stoppet vi på Kolsås for rødt lys, og da så jeg ettermiddagssola skinte på Kolsåstoppen. Inne i Oslo tok jeg bilde øverst på Karl Johan, om kvelden spaserte vi en tur i byen, og da tok jeg også bilde av Wild Rower, Kirkeristen som er inngangen til Basarene. Jeg skulle også møte Andreas som var på møter i Oslo, men hadde tid til en stund denne ettermiddagen. Kjekt å få ta en prat. 

Fra Kolsåstoppen

 Øverst på Karl Johan

Tur til Munchs Brygge

Besøk fra Trondheim

Fra Kirkeristen

Litt om været, og går tilbake til 15. november da var grått og trist vær. Men tirsdag morgen så jeg morgengryet fra balkongen, det er sjelden jeg ser morgengryet derfra. Kveldslyset fra balkongen var også verd å ta bilde av.

Grått vær 15. 11

Morgengry fra balkongen 16. november


 
Fint ettermiddags lys på balkongen 23, 11


30. november kom første snøen


Verdensmesterskapet i handball for damer, er i full sving i Spania. Våre jenter har gjort det knallgodt.
Første kampen var mot Kasakhstan. De norske vant 46- 18

I full aksjon

Lagene

Kampens beste spiller
Camilla Herrem

Så ble det julelunsj i på Grand Kafé, det har jeg fortalt om, så jeg bare nevner det. God mat og en koselig stund med julelunsj. De fleste fra familien i området kunne komme. 

Søndag 5. 12, julelunsj
God mat å velge i
Klar å dra

Den andre VM- kampen spilte Norge mot Iran. De stakkars iranske jentene måtte spille i full bekledning, mens de norske spillerne svevet i små lettkledde plagg.  Slik er det når de iranske prestene bestemmer. Men den iranske målvakten gjorde en meget god kamp, og ble kampens beste spiller. Det var henne vel unt. Men Norge vant 41- 9.

Det iranske laget klar

Kampen i gang
Iranske spillere

En av de iranske trenerne

Siste kampen til nå var i går, og da slo Norge Romania med 33- 22. Nå spørs det hvordan det går videre. Kampene har blitt sendt på TV 3, ca. 20. 30. 

Lagene klar

Vår dame i mål spilte glitrende


Våre jenter vant

Vår dame i mål var beste spiller


Julenissen klar ved min
private inngangsdør

Ute er det i dag snøbyger og 6 minus













 




  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar