fredag 2. februar 2024

Vi har startet på februar 2024

 I går startet vi på andre måned i det nye året. Først vil jeg ta en værmelding, for vi ha hatt litt av en vinter. Jeg vil igjen vise bildet av karene som var oppe på taket og måket snø, jeg hadde god utsikt fra verandaen.

Litt av en vinter

Tirsdag 23. januar tok jeg bilde av månen jeg så langt der oppe. Bildet ble tatt fra verandaen kl. 15 30. og måleren viste 5 pluss. jeg så personer komme gående, på gangveien var speilblank is, det var så vidt de holdt balansen.

Svak måne

Det har vært litt av et skifte i været. Onsdag 24.januar  kom litt tåke og la seg nedover dalsiden. Senere på dagen kom mer tåke. På balkongen hadde snøen sunket ganske mye sammen, nå så jeg i trea. Denne dagen viste måleren 0 grader.

Tåke nede i dalsiden

Snøen synker sammen på balkongen

I går var jeg i selskap med en ung dame som fylte år. Der var flere gjester, også Joni. Først satt vi i  sofakroken og spiste snacks og pratet om livets gang.

Kos i sofakroken


 Joni på besøk


I stuen alltid vase med blomster og levende lys


Så var middagen klar og vi satte oss til bords. Det ble servert kalkun med tilbehør, to sorter ris, saus.  grønn salat, og waldorfsalat. Nydelig mat. Senere ble det kaffe, kaker og fløte-krem, pluss nydelig snacks som datteren i huset hadde laget av flere typer sjokolade og litt til. Alt smakte nydelig.

Bordet klart


   Nydelig mat

Så kaffe


Et hyggelig selskap, her ved kaffen


I går var som nevnt 1. februar, og de tre kalenderne jeg har ble bladet om. Først det som er malt med en pensel i munnen. Bildet heter: Skog i vinter-glød.
 
Fantastisk gjort

Så kalenderen med hunder som skal trenes opp til å føre blinde ute på gater og veier, Søte små valper.

Skal bli førerhund


Til slutt kalenderen som også blir solgt for et godt formål. Motivet for februar viser et flott vinterbilde . Under bildet står: Mot lysere tider ved Veines i Kongsfjord på Varanger-halvøya.  

Fint vinterbilde


Jeg vil avslutte med et par vinterbilder. Det har vært en god del skifte i været i januar. Lørdag den 27.1 var det fint vær og 1 pluss.

Bilde tatt fra verandaen


Morgengry, bildet tatt fra balkongen





 





 




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar