mandag 4. november 2013

Første helga i november 2013

Da har vi startet på første helga i tredje og siste vintermåned dette året. Fredag tok jeg bussen inn til Oslo for en liten handletur. Folk ilte travelt av sted på promenadegaten Karl Johan.

Folk har det travelt

På Grand hotell vaie flagg fra de nordiske land. Jeg så det norske, danske, finske, og svenske. Det var nemlig utdeling av Nordisk råd sine priser i forskjellige grupper. For eksempel gikk Nordisk råd sin litteraturpris til dansken Kim Leine.

Flagga vaiet på taket

 Det var fint å se at Universitetet var ferdig restaurert, for det har vært innpakket i månedsvis. Nå står det og brisker seg i sin lyse stas.

Universitetet

 På vei til busstoppet der jeg skulle ta 151 tilbake, så jeg opp til slottet. Nå er endelig slottsplassen åpnet etter å ha vært stengt i 5 mnd. Nå ser den flott ut med rødt dekke.

Mot slottsplassen

Det var en flott høstdag med strålende sol, men værvarselet sa at søndag skulle det bli regn. Men denne fredagskvelden var kjempefin.

Flott kveld
 

Lørdag formiddag gikk jeg en tur til KI- senteret, og der stod et korps og spilte. Det viste seg at det var Rykkinndagene nå i helga. Jeg kom akkurat til å høre siste melodien.

Korpset


Lørdag kveld skulle vi møtes på Kolsås, for blant annet skulle planer drøftes om en ukestur som noen av oss skulle på til neste helg. Det ble servert middag. Kylling og choriqo. Med focaccia- brød til.

Kjempegodt!
 
 
 
Til slutt ble det dessert, en slags god sjokoladepudding i små dessertskåler. Den laget yngste gjesten som var til stede. Hun er en mester med slike ting. Dessverre glemte jeg å ta bildet da hun var i sving på kjøkkenet. Men her smaker søsteren hennes på resultatet.

God dessert
 

 
 Så ble det videre prat rundt bordet, planer ble luftet, også om julefeiringa som ikke er så langt unna. En hyggelig kveld. Så får vi se hva uka som kommer vil bringe.

Hyggelig lørdagskveld

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar