tirsdag 26. november 2013

På restaurant i Oslo, november 2013

Først må jeg nevne det flotte, men kjølige været vi har hatt siste uken og i overgangen til denne uken. Sola har vært framme, men kuldegrader, helt ned til - 8. Rundt den blå timen om kveldene, var det bare å nyte himmelen når sola takket for seg.

November- himmel

Søndag kveld skulle vi til Oslo på restaurant. Det var en indisk restaurant som ligger i Bygdøy Alle. Den heter Village. Vi hadde bestilt bord til klokka 19.00.

Inngangen

Middagen var første del av en gave til Stephen som snart har bursdag, samt til jentene som heller ikke hadde vært med på feiringen i Singapore. Nå skulle vi kose oss med indisk mat som trøst.

Mr. Byrne

En av jentene var ikke i form, men ble med likevel. Restauranten hadde en koselig atmosfære som tydelig var inspirert av India.

Jentene

 Maten var meget god og i reklamen sier de at de er inspirert av Punjab- provinsen i India. Punjab har lenge vært kjent for sin mat, gjestfrihet og fargerike kultur.

Ved bordet
 
 
Maten var nydelig, men få som orket dessert. Men en likør og en kaffe passet fint. En grei avslutning på middagen.

Desserten


Restauranten representerer det gamle India, både lokalet og atmosfæren. Den er populær blant mange. Og tror du ikke Linni Meister kom anstigende og satte seg ved nabobordet hos venner. Se nøye på henne i bakgrunnen på bildet under. Der er hun. Men vi hadde hatt en koselig stund på indisk restaurant med god mat.

En av gjestene


 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar