fredag 24. januar 2014

Første del av en bursdagsgave, januar 2014

Da jeg feiret bursdag i november, fikk jeg flere spennende gaver. En var en helg i Helsinki, og der var vi på et svært lærerikt og kjekt opphold. En annen gave var todelt, og slik lød den ene delen.

Invitasjon

Vi var fire som skulle på Latter men møttes først på Underbar på Aker Brygge. Da tiden var inne, spaserte vi bort til Latter som også ligger på Aker Brygge. Her er rett før vi skal inn i salen.

Klar for Latter

Inne i salen på hver plass lå program klar. Det var fotoforbud, dermed tok jeg bide fra scenen før de tre damene startet.

Programmet

 Scenen

Vi venter på damene


Så startet showet. De tre damene var utrolig viltre. De opptrådte sammen, to sammen, men hadde også solonummer. Naturligvis ble det latter. Før de avsluttet fikk vi ta bilder. Under er noen av dem.

Galne damer

De var i storslag

 De takker for seg

Det var også en som spilte piano og tok litt del i forestillingen. Vi ser ham på bildet over. Vi satt langt framme, og Linn Skåber som egentlig var den morsomste, kom helt ut på scenekanten da vi fikk fotografere.

Linn Skåber

Det var en artig forestilling av tre morsomme damer, men ikke alt egner seg å referere, bare å hauke åt. Nå stod middag på programmet og den spiste vi på Escalon tapasbar på Aker Brygge. Vi spiste flere småretter av forskjellig slag, og koset oss med den gode maten. Det ble en kjekk og morsom kveld, avsluttet med en god middag. En vellykket bursdagsgave. Takk til giverne for første del av presangen. Andre del skal arrangeres når det blir litt mer vår.

God middag

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar