fredag 10. januar 2014

Snart ny helgetur, januar 2014

Tirsdag ettermiddag hadde jeg et kort besøk, men det ble tid til en kaffestund. Den yngste var rask ved kaffebordet i stua, for hun skulle gjøre mattelekse. Hun satte seg ved spisestuebordet og regnet i vei. Kjekke oppgaver, sa hun. Håper hun er med på å rette opp inntrykket av dårlige mattekunnskaper i norsk skole. Den eldste var mer avslappet.

Mattelekse

Onsdag hadde jeg besøk av to damer som kom rett fra jobb. Jeg hadde kokt en stor panne med brennsnut, kjøttsuppe på fint. Jeg hadde kokt så mye fordi noe ville jeg fryse ned. Damene skulle hjelpe meg med noe data, men Internett var borte. Klokken 18.00 skulle det være på plass lovet de ansvarlige. Og da vi hadde spist ferdig, var sannelig min hatt Internett oppe å gå. Det meste ble ordnet.

Godt å ta til utover vinteren

Da jeg så ut torsdag morgen, var det skjære skoddeheimen. Det lettet litt utover dagen, men ikke så mye. Men det var ikke kaldt, konstaterte jeg da det var tid for en tur ut litt senere på dagen.

Skodde over utsikten

 Så er vi kommet til fredag og jeg skal ut på helgetur. Blir borte kun i to dager, dermed holder det med håndbagasje en kan ta inn i flyet. Den minste trillebagen står ferdig i gangen.

Alt klart

 Så  måtte flyværet sjekkes. Det ser meget lovende ut. Jeg gleder meg til turen som er en bursdags-gave. Giverne blir med. Om turen skal jeg fortelle på bloggen. Første del alt på mandag.

Fint flyvær

 

   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar